srijeda, 28. ožujka 2012.

E.L.F - Blending Eye Brush i Eye Crease Brush

Naručila sam s http://www.eyeslipsface.co.uk/  e.l.f. kistiće. Moj izbor pao je na e.l.f. Blending Eye Brush i e.l.f. Eye Crease Brush. Kao i svaka cura koja voli make up mislim da su kistići  veoma važni, jer što je umjetnik bez svoga alata. 

Započet ću ovaj post s Eye Crease Brush, koja je odlična. Odlična je za blendanje, definitivno mi je dala rezultat kakav sam tražila. Nažalost, čim sam ju otvorila primjetila sam da dlačice ispadaju. Nju ipak povremeno koristim.





Blending Eye Brush je bila četkica koju sam dugo željela. Nažalost ni ona me nije oduševila. U sredini četkice odmah sam primjetila dio dlačica koji je sljepljen, makar tako djeluje, te zbog tog djela svaki put kad dotaknete kistic imate osjecaj kao da vas bode. Niti nakon pranja ništa se nije poboljšalo, te i dlačice ispadaju. Definitivno sam se razočarala s ovim kistom.





  Kistići su dosta tvrdi ( u usporedbi s essence), te sjajno služe i za stavljanje korektora.
Sve u svemu, mislim da ću ipak opet naručit neki e.l.f. kistić jer su zaista jeftini, a i kao što sam vec navela e.l.f. Eye Crease Brush je zaista odlična četkica.

Četkice koštaju £1.50, odnosno oko 13, 14 kn.

Dali ste vi koristili e.l.f. kistove? Imate li ih namjeru koristiti, te kakvi su Vaši dojmovi o njima?

Veki

Broj komentara: 7:

  1. Iz ove, jeftinije kolekcije imam samo jedan kist i to Eye Shadow Brush. Zadovoljna sam s njim, no vidi se da jeftin - dlačice otpadaju, nisu jednako podšišane i ima ostatke ljepila na dršci. Ipak, vrlo je mekan i pruža dobru aplikaciju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Isto tako i Eye Crease Brush pruža odličnu aplikaciju, samo je dosta tvrd. Nažalost istina je da se vidi da su jeftini. Ipak, sviđa mi se njihov Bamboo Brush Set, nadam se da ću ga uskoro naručiti. :)

      veki :)

      Izbriši
  2. Ja sam naručila blending brush od elfa ali iz mineral kolekcije, bamboo blending brush. I savršen je! Trenutna cijena je 5.50 funti, ali ja sam naručila kada je bilo 3.50! Odlična cijena i još kvalitetniji kist!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam naciljala Mineral 4pc Bamboo Brush Set, cijena mu je 15 funti, jedva čekam naručiti taj set.
      Nadam se da će i mene oduševit. :)

      veki :)

      Izbriši
  3. Ja sam prije nekog vremena napisala recenziju svih svojih elf kistova, ove iz bijele linije više ne kupujem, ne valjaju mi. No svakako preporučam one iz studio linije, crne, ovi bijeli su 1,5f a ovi crni su 3,5, no kako elf ima često sniženja da se proći povoljno, probaj njih :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja imam samo Blending Eye Brush i moram priznati je je dobar (očito sam imala sreće). čitala sam svugdje da su oni iz studio linije puno bolji pa sam predložila veki da proba te naručiti.

      Niki

      Izbriši
    2. Sad ću se za rođendan počastiti s nekim kistićem, definitivno ću probat predložene.

      Veki :)

      Izbriši

http://niki-veki.blogspot.com

Follow my blog with Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...