srijeda, 23. svibnja 2012.

Usporedba kistića


Hello!!

Evo novog posta :)

Za Sigmu i njezin slavni kistić F80 nema tko nije čuo. Pa evo usporedbe F80 i jednog kistića za koji govore da može biti njegova zamjena.

Iako svi vole F80 za aplikaciju tekućeg pudera, pogotovo Revlona ColorStay, ja sam ocito jedina kojoj ta metoda ne odgovara (vjerovatno radi suhe kože). Tako da F80 koristim za aplikaciju pudera u prahu ili u kamenu. Jednostavno daje super efekt.







Drugi kistić o kojem ću pisati je (barem tako na njemu piše) Make up for you. Manji je (kao mrvicu veci kabuki) i ja sam ga nabavila preko ebaya za 50kn.  (Sigmnin F80 me sa shippingom došao 113 kn)




Osim razlike u veličini drške između ova dva kistića, razlika je i u tome da su u F80 dlačice gušće i čvršće složene (ako to ima ikakvog smisla).

Evo i slika da vidite razlike.





Što se tiče razlika u aplikaciji, one i nisu jako velike. Oba kistića daju sličan efekt. Pošto nema velikih razlika, mislim da se za ovu zamjenu s ebaya definitivno isplati investirati. Možete doslovno kupiti 2 za jedan Sigmin.

 I evo još jedne slikice kako ih ja držim da se nebi previše raširile dlake i da četkice imaju svoju formu.

Ovo je improvizirano sa selotejpom jer sam lijena naručiti s ebaya brush guard i čekati da dođe kad mogu improvizirati s nečim što imam već doma :)


I to bi bilo to!

Imate li vi koji od ova dva kistića? Ili možda oba? Kako vam se sviđaju?

Lijep pozdrav

Niki :)

Broj komentara: 10:

  1. Već dugo razmisljam da naručim F80 pa nikako :) Šta misliš da li bi taj sa ebay-a mogao poslužiti za tečni puder kao zamjena za F80?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam s oba probala staviti puder da vidim kako ce ispasti i meni oba daju isti efekt. Ali kao sto sam rekla i u postu, ne svida mi se sto mi se vise istaknu suhi dijelovi na obrazima (al to pripisujem tome sto ova vrsta cetkica nije najbolji izbor za aplikaciju tekuceg pudera za suhu kozu). Tako da ako imas normalnu, mjesovitu ili masnu kozu, slobodno naruci :)

      Izbriši
  2. Jel može pomoć pri nalasku ovoga s ebay-a? jer ne mogu ga naći pa ako još uvijek imaš link ili nešto slično pomoglo bi, hvala

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Evo pogledaj ova dva linka. Nadam se da ce ti pomoci.

      http://www.ebay.com/itm/ecotool-Mineral-Flat-Top-Buffer-bamboo-Powder-Brush-NEW-/180716918840?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item2a13915838#ht_3008wt_952

      http://www.ebay.com/itm/Brand-New-Mineral-Badger-Flat-Top-Buffer-Brush-Wooden-Handle-/180752577329?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a15b17331#ht_3124wt_952

      Izbriši
  3. Meni je F80 najbolji za nanošenje tekućeg pudera! Nisam zadovoljna kako mi nanosi puder u kamenu, ali isto tako bio je zamazan tekućim puderom pa valjda zato haha!
    f80 ne bih mijenjala nikkkkad :d

    OdgovoriIzbriši
  4. Shipping je sad narastao na beauty jointu, ovisi o količini koju kupiš! Ja sam za proizvode u vrijednosti 7 dolara platila shipping još toliko! :/ prije je bio svega 4 dolara na čitav niz proizvoda!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. oho. bas lijepo. ja sam gledala na ebayu 6 boja mozes izabrati za jedno 11, 12 dolara + shipping jedno 5, 6 dolara. tako da mi se to ipak cini malo jeftinije :)

      Izbriši
  5. Super mi je ta caka sa selotepom, i ja to radim sa svojim kistovima. Mislim da je taj brush guard potpuno nepotreban. :P

    OdgovoriIzbriši

http://niki-veki.blogspot.com

Follow my blog with Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...