nedjelja, 23. prosinca 2012.

Illamasqua u Rijeci

Evo nas konačno s novim postom :D


U Rijeku 11. prosinca 2012. u poslovnicu Müller u ZTC-u Rijeka napokon je stigla Illamasqua!!! To je ujedno bila i prilika da se riječke beauty blogerice napokon okupe.  Osim toga eventu je prisustvovala Ivana Bilandžija Billy, divna vizažistica koja nam je svaki proizvod detaljno opisala i na odličan način nas je upoznala sa brendom. Osim nje na eventu je prisustovala i vizažistica Mihaela Dodić koja je i demonstrirala Illamasqua proizvode na jednoj curi koja radi u Mülleru. Napravila je odličan posao kao što ćete moći vidjeti na slikama.  


Ovaj event i dolazak Illamasque u naš grad je nešto što nas je iznimno veselilo. Iako smo do tada imale veliku wishlistu Illamasquinih proizvoda nakon toga eventa samo se povećala! :) Jedva čekamo isprobati proizvode, posebice rumenila i ruževe.
Veliki plus kod nas Illamasqua ima i zbog posebnih boja, npr. ruževa, rumenila i sjenila koje možete koristiti na više načina i iznimno su pigmentirani. 

Kao i mi bile su jednako uzbuđene i naše kolegice blogerice. Zaista smo sretne što smo ih upoznale (iako nam je trebalo puno vremena i to smo trebale već napraviti). Evo nekoliko slikica sa eventa:





Zahvaljujući ovom događaju, mi riječke beauty blogerice smo zaista bile u prilici upoznati se. Vizažistice Billy i Mihaela su napravile odličan posao i podijelile s nama mnoštvo korisnih savjeta o nanošenju make-upa.


Velika zahvala Ambrela komunikacijama. Nadamo se daljnjoj suradnji :)

Imate li koji Illamasquin proizvod? Koji se proizvodi nalaze na vašim wishlistama? :)

Niki i Veki 

2 komentara:

http://niki-veki.blogspot.com

Follow my blog with Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...