ponedjeljak, 25. veljače 2013.

Niki i Veki: avantura zvana BB Day

Kao što znate, 23.02. je bio održan prvi hrvatski Beauty Blog Day! :) Zahvaljujući online časopisu Ogledalo konačno se većina hrvatskih beauty blogerica okupila na jednom mjestu.

Naša avantura započela je još u petak kada je u Rijeci i okolici počeo padati gusti snijeg i dio autobusnog prijevoza je počeo štekati. Odluka je pala, morale smo skupa prespavati  u Rijeci kod Veki da bi mogle doći do autobusnog kolodvora. Ujutro smo imale rano buđenje u 5 i brzinsko ispijanje kave i šminkanje.  Oko 6.20 smo laganini krenule.


Imale smo super šoleta koji je rekao da će nas dovesti do Zagreba. I tako smo krenule! :)



Imale smo u planu slikati puno toga, ali umor je bio jači tako da smo prespavale pola puta i oko 10 došle u Zagreb.
Onda je slijedilo traženje prave tramvajske stanice da dođemo do Avenue Malla. Srećom, u roku od nekoliko minuta uhvatile smo pravi tramvaj i stigle.
Moramo pohvaliti Volvo šofere jer su nas čekali i sretno nas doveli do mjesta održavanja BB Daya. I velika hvala Ani koja nam je organizirala prijevoz jer nikad do tamo nebi došle. :)

Predavanja koja smo imale bila su vrlo poučna i zanimljiva, a najviše su nam se svidjele prezentacije Batiste šampona za suho pranje kose i Vichy-a koji nam je predstavio Normaderm Hyaluspot. Ono što nas je posebno je obradovalo je da je Niki dobila Dieselov parfem Loverdose zahvaljujući Beauty Blogette koja nam je čuvala mjesto :)
Druženje je bilo ugodno i drago nam je da smo upoznale veći dio kolegica blogerica i Dubravku s ItGirl.



Nakon druženja, s Beauty&Sweets i Ms Mozgy uputile smo se u Avenue Mall. Nakon malo švrljanja počeo je opet padati snijeg pa smo odlučile ići na raniji bus za Rijeku.

Dobro da smo stigle na taj bus jer inače ne vjerujemo da bi uspjele doći do doma. Opet smo imale super šoleta koji je nas je uspio dovesti do Rijeke po onom silnom snijegu i buri i neočišćenim cestama. Hvala mu i svaka mu dala! :D

Sve u svemu drago nam je da smo išle u Zagreb i nadamo se da ćemo uskoro ići opet. :)

p.s. čestitke Vesni na osvojenoj nagradi i još jednom hvala svima koji su nam omogućili da prisustvujemo! :)

Broj komentara: 9:

  1. super sto ste uspjele doć unatoć snježnim neprilikama. meni je zao sto ni ja nisam mogla doć pa se nadam idućoj godini

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma sigurno će biti i prije nešto organizirano pa se vidimo :)

      Izbriši
  2. Kako vam zavidim :( ja sam htjela doći, ali nisam mogla zbog snijega, a i da sam išla vlakom, došla bih tek pred kraj :/ ali nadam se da će se ovo ubrzo ponoviti :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Super što ste uspjele stići i lijepo se provesti :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Niki, uvijek ću ti čuvati mjesto. :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Samo se sjteim tog snjega. Svaka čast buđenje u 5 i kroz snjeg :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. znas kako kazu - sto se mora nije tesko! :) ali isplatilo se :)

      Izbriši

http://niki-veki.blogspot.com

Follow my blog with Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...