subota, 6. travnja 2013.

C. Lena Nakit

Danas ću Vam predstaviti C. Lenu čiji nakit možete osvojiti na našem rođendanskom darivanju.
Nakit također možete pogledati i na facebook stranici: Link

Evo što ona kaže:

Izradom nakita sam se počela baviti još u srednjoj školi i to iz pomalo sebičnih razloga. :) Tada su započinjali moji prvi modni koraci i naravno da sam, kao svaka mlada cura, voljela na sebe staviti i lijep komad nakita. Ali htjela sam imati nešto drugačije, nešto što bi me izdvojilo iz mase i učinilo posebnom. :)
Danas imam 32 godine i još uvijek želim iste stvari, smo ljepše. :)

Volim osjećaj koji struji kroz mene kada stvaram. Kreativnost se u meni konstantno razvija, ponekad se i sama iznenadim rezultatom. Iznenadim se što sam uspjela stvoriti nešto lijepo, nešto što je vrijedno divljenja. Nemam unaprijed sliku u glavi kako bi trebale izgledati moje sljedeće naušnice. Pripremim materijal, okrećem ga po prstima te mi on sam kaže kako da ga oblikujem.

Materijali koje koristim za izradu su uglavnom metali, tkanine, staklene i plastične perle, svjetlucavi akrilni kamenčići raznih veličina i oblika.





C. Lena Nakit je stil. To je stil koji ženi želi naglasiti ženstvenost ali ujedno istaknuti i njezin snažan karakter. On predstavlja ženu koja je nježna, zaigrana, tajnovita te ponekad nesvjesna svoje zavodničke strane. Na kraju krajeva, ono smo što osjećamo. A ja osjećam ljepotu i želim to isto probuditi i u vama. :)


Sviđa li Vam se C. Lena Nakit? Kupujete li unikatne radove kreativaca?
Nadam se da ste sudjelovali u darivanju! :)

Veki

Broj komentara: 5:

  1. Stvarno predivan i originalan nakit. Ja nisam te sreće da kupujem takav nakit jer sam alergična na bižuteriju :(

    OdgovoriIzbriši
  2. Your own гeport offers pгοven uѕeful tο me рersonally.
    Іt’s extrеmely informatiνe and yοu're simply naturally really knowledgeable in this area. You have opened up our eyes for you to numerous thoughts about this matter with intriguing and strong written content.
    my website :: wiki.ge.gate.vn

    OdgovoriIzbriši
  3. The write-up proѵіdes сonfігmed beneficіal
    to us. Ιt’s quite educational and you arе
    obviously very knowledgeablе in this region.

    You have oρened my personal sight to bе able to numerous opinion of this pаrticular topіc along with intrіquіng, notable and гeliable contеnt mаterial.
    My web page buy Klonopin

    OdgovoriIzbriši

http://niki-veki.blogspot.com

Follow my blog with Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...