srijeda, 22. svibnja 2013.

Eveline 8in1 total action

Danas ću Vam pisati o Eveline 8in1 total action laku. Hitno mi je bio potreban neki lak koji će pomoći obnoviti moje nokte koji su se stalno listali.
Ovaj lak obećava učvrstiti i stimulirati rast nokta, povećanje elastičnosti, štiti od lomljenja i listanja, pomaže pri obnavljanju glatke površine i sjaja. Nakon deset dana svi problemi s noktima bi trebali nestati.

Kako je na meni djelovao?

Koristila sam ga točno onako kako piše na njemu, odnosno svaki dan sam stavljala jedan sloj laka, a nakon četiri dana sam skinula lak i ponovila cijeli postupak.
Prvih nekoliko dana nisam vidjela neke pomake no nakon što sam nakon prvih četiri dana ponovila postupak vidjelo se da su mi nokti čvršći. Nisam primijetila ponovno listanje noktiju.

Nakon deset dana od primjene nokti su narasli, postali puno čvršći a površina nokta je glatka. Negativno je to što mi je dosta isušio kožicu oko noktiju tako da sada s tim muku mučim.

Nakon što sam prestala koristiti ovaj lak došlo je do listanja na jednom noktu, stoga lak nanosim svaki put kad lakiram nokte kao bazni lak.

Osim mene probale su ga i neke moje prijateljice i sve su jako zadovoljne te ga i dalje koriste isto kao bazni lak.

Količina: 12 ml (jako dugo će Vam trebati da ga potrošite)
Cijena: 19,90 kuna

Sad malo slikica:






 Preporučila bih ovaj lak svima koji imaju probleme s noktima i treba im intenzivna njega. Zaista je odličan lak i svakako ću ga i dalje koristiti! :)

Koristite li ovaj lak? Imate li problema sa noktima? Jeste li probali možda neki drugi lak za intenzivnu njegu noktiju?

Veki <3

Broj komentara: 20:

  1. A što misliš o formaldehidu koji je u njemu? I ja ga koristim kao podlak, ali nekad imam napadaje panike da me nokti od njega bolje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Još ne razmišljam o tome. Još želim probat eveline diamond hard and shiny nails koji si ti recenzirala. :)

      Izbriši
    2. Ja sam kupila pre par dana Rimmel Nail Rescue i boli me nokatna ploca na domalom prstu ceo dan, nesnosan bol... Od formaldehida bas... :/

      Izbriši
  2. Prošlo je više od godinu dana otkad koristim ovaj 8u1. Od samog početka sam ga koristila kao bazni lak i nokti su stvarno čvrsti. Svim živim curama sam ga preporučala jer je fkt bio odličan, jedan od rijetkih proizvoda koji je obećavao ono kaj piše na kutijici. Sve je bilo super dok me nedavno pojedini nokti nisu počeli bolit i k tome zadebljano rasti, ne znam kak da to opišem. Prvo sam mislila da sam se negdje trknula pa da mi zato nokat tak malo krivo raste, al nažalost čula sam i od drugih cura da im se to isto počelo događati zahvaljujući Evelineu. :( Vjerujem da je ovaj lak unatoč mojem iskustvu dobar, ali naravno, ako se koristi u skladu s uputama, a ne na duže staze kak sam ga ja koristila. Ugl. ja ga prestajem koristiti i toplo se nadam da mi budu nokti s vremenom opet normalni :D

    Btw jesi probala možda koji Essenceov lak za učvršćivanje noktiju? Mislila sam neki njihov uzeti, al nemam pojma koji je dobar.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jako mi je drago da si podijelila svoje iskustvo s nama! Meni se to nije desilo, odnosno ne bole me nokti od njega. Makar ne još. Slažem se s tobom da ga se mora koristiti prema uputstvima i mislim da je to kod ovakih lakova dosta važno.
      Nadam se da će s vremenom sve biti u redu, odnosno da će nokti opet postati normalni. :)
      Hvala ti na iskustvu mislim da je uvijek potrebno da se upozori. :)

      Nisam probala Essence lak. Probala sam od Avona ali koristila sam ga povremeno i kao takav mi je bio ok.

      Izbriši
    2. E vidiš, mogla bi ja probati taj iz Avona, hvala ;)

      Izbriši
  3. E ja sam kupila Essence isto ovo. I odlican je. Nisam primetila da mi je isusio kozu okolo. Ovaj nisam probala ali kad potrosim ovaj koji imam planiram da probam.

    OdgovoriIzbriši
  4. Na mojoj WL je već neko vrijeme. Kupujem prvom prilikom :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Kupujem definitivno...Sve ga hvalite :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Imam taj i onaj diamond. Ovaj mi je puno bolji - koristim ga najčešće kao podlak i super mi je :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da super je, napravi sve sto pise. Moram probati i taj diamond, on mi je duze vremena na WL i cim potrosim ovaj krecem isprobavat taj. :)

      Izbriši
  7. Ja ga jos uvijek nisam pronasla u dm-u... ali sad me nesto strah nakon sto sam vidjela da cure bole nokti od njih. Nemam nekih strasnih problema pa mozda da ga preskocim ipak :) Kakav ima od essence to sto gore pisu ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako nemas nekih problema s noktima onda ga mozes i preskocit. Meni se nista nije desilo... odnosno ne bole me nokti. :)

      Izbriši
  8. obožavam <3
    ako su tvoji nokti skloni listanju, pripazi da ne trošiš odstranjivače laka na bazi acetona ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. Meni se nokti najviše listaju od Essence lakova. U biti mi se jedino od njih i listaju, tako da ako imate problema s noktima, a koristite Essence lakove, smanjite upotrebu istih jer će vam se stanje sigurno poboljšati.

    OdgovoriIzbriši
  10. Ja nikako nisam mogla pustiti nokte, bili su mi užasni, od 10 mjeseca koristim Eveline 8in1 i nokti su mi se oporavili, ali ga i dan-danas koristim i kao bazni lak i ovako,, istina na početku korištenja malo bole nokti i peckaju kožice, ali ako ga uzastopno koristite to prođe i nokti vam budu savrseni, meni nadogradnja više nije potrebna, s ovim lakom sam riješila sve probleme i svima ga preporučujem :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Meni je ovaj lak pomogao, jer su mi se u poslednje vreme nokti listali. Malo me brine taj formaldehid.

    OdgovoriIzbriši
  12. Cure koje su imale problema s bolnim noktima, da li mi mogu reći kako su ih riješile? Ja ga imam samo par dana i jutros me probudio bol u noktima, svim.. Bole me i dok tipkam :-/ Osjećala sam i peckanje, trnjenje, bol tokom sušenja laka...
    Unaprijed hvala.

    OdgovoriIzbriši

http://niki-veki.blogspot.com

Follow my blog with Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...