četvrtak, 5. rujna 2013.

Artdeco Spray on Leg Foundation

Danas Vam donosim post o proizvodu koji sam jako dugo željela isprobati i napokon ovo ljeto sam ga kupila a radi se o Artdeco puderu u spreju. Svako ljeto moje noge ostanu posve bijele no ovo ljeto idem na nekoliko svadbi i htjela sam ipak imati malo boje na nogama. Stalno sam slušala pozitivne komentare o ovom proizvodu tako da nisam niti dvoumila što uzeti.

Količina: 100 ml
Cijena: 150 kn


Ja sam izabrala nijansu 3 Sand, a osim nje ponuđene su još dvije nijanse: 5 Sun Tan i 8 Desert Sun. Proizvod dolazi u meni jako lijepoj ambalaži te na čepiću vidite naziv nijanse i boju koju bi trebali dobiti.


Nanošenje je jednostavno. Puder sa udaljenosti od 10-20 cm ravnomjerno raspršite po nogama i umasirajte. Ne ostaju tragovi, noge ne izgledaju narančasto. Proizvod se dosta brzo upija te nisam primjetila da je ostavio ikakve tragove na odjeći. Trajnost je također odlična.


Na suncu možete primjetiti sitni shimmer nakon što ga nanesete. Bila sam oduševljena kako mi noge izgledaju. Prvi put da su bile sjajne i tamnije. :)

Osim na nogama koristila sam ga po rukama i ramenima, dok ga se ipak na lice nisam usudila stavljati, a i lice mi je ipak malo tamnije. Ovaj proizvod je vodootporan a uklanjate ga sapunom i vodom. Uklanjanje je bilo malo teže.

Slikice na suncu:
 U hladu:



Ovaj proizvod mi se jako svidio i na prvu me oduševio stoga ću ga nastaviti koristiti. :)

Koristite li ovaj proizvod? Kakva su Vaša iskustva s ovakvim proizvodima?
Veki :)

Broj komentara: 9:

  1. ajme baš daje boju :D ja nekako nisam za te proizvode, čuvam svoju aristokratsku put :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Super rješenje za nas kojima su noge uvijek bijele :D A šta je, je, ne izgleda suknja tako dobro na bijelim nogama koliko na lagano preplanulim.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha istina. :) Meni je ovo odlicno doslo u vrijeme svadbi. Obozavam ga. :)

      Izbriši
  3. Ne koristim proizvode za samotamnjenje, držim se ja sunca koje mi da prirodnu boju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Blago ti se ako dobijes boje. Moje noge su uvijek bijele. :)

      Izbriši
  4. Ovo bi meni odlično odgovaralo bar za specijalne prilike poput svadbi jer sebe smatram najsvjetlijom osobom u mjestu gdje živim :) Samo bi pažljivo isprobala da prekrije dovoljno a ne ostane čudno i šareno ali koliko vidim ovaj je odličan...bar za noge i ruke a ostalo bi prekrila odjeća ,nadam se :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. S njim nema sarenog. :) Lijepo se nanosi i boja je ujedancena. :) Znam kako je biti najsvijetlija. :(

      Izbriši

http://niki-veki.blogspot.com

Follow my blog with Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...