petak, 13. rujna 2013.

Avon superextend liquid eye liner

Danas Vam donosim recenziju proizvoda koji već duže vrijeme imam, radi se o Avon superextend tušu za oči u nijansi black.

Osim nijanse black ovaj tuš možete naći u još dvije nijanse: brown i teal.

Cijena: 80 kn (u katalogu C13 možete ga naručiti za 49 kn)
Količina: 1,5 ml



Tuš dolazi u crnoj kartonskoj kutijici kao i većina Avonovih proizvoda. Sam tuš dolazi u obliku olovke i to je bio jedan od glavnih razloga zašto sam ga željela. Kistić je dosta tvrd. Možete s njim izvući tanje i deblje linije bez problema. 
Ne mogu reći da je super pigmentiran, odnosno trebat će Vam makar dva nanosa da boja bude ujednačena i u potpunosti crna.


Tuš nije vodootporan. Ono što je meni bilo izuzetno važno je postojanost, jer nemam vremena popravljati make up a treba izdržati cijeli dan na poslu. Ovaj tuš par sati izdrži na mjestu ali neće izdržati dulje vremena na kapku (barem meni).





Sve u svemu, koliko god volim Avonove proizvode ne vjerujem da ću ovaj ponovno kupiti. Avon proizvode možete naručiti od svoje Avon Lady, ukoliko je nemate posjetite njihovu stranicu na kojoj možete vidjeti katalog i pronaći Avon Lady.




Koji su Vaši najdraži tuševi za oči? Koliko često ih koristite?

Veki :)

Broj komentara: 6:

  1. Steta sto nije vodootporan jer bih garant uzela braon, ovako ne verujem da ce dugo izdrzati na mojim masnim kapcima. Cak i sa bazom :/

    OdgovoriIzbriši
  2. Znam da tuševi imaju svoje prednosti pred olovkom, i to goleme, ali ja sam jednostavno smotana i nisam u stanju iscrtati oko tušem kako treba, u rijetkim trenucima mi uspije :) Zato imam samo jedan, L'orealov i koristim ga za večernje izlaske, inače sam ipak vjerna olovci.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj ja obožavam i olovke i tuševe. Malo prakse i vjerujem da češ uspjet kasnije svaki put. :)

      Izbriši
  3. Vidi se da je dobar iako se ne razumijem previše u njih,jer sam pomalo alergična i izbjegavam da ih koristim,osim nekih stvarno specijalnih prilika,kad zamolim sestru da to ona učini za mene,jer ima više iskustva u nanošenju od mene ;) A inače,koristim olovku,nemam odredjenu,ali zadnja je iz Lancome linije koju sam dobila na poklon,i zadovoljna sam ;)

    OdgovoriIzbriši

http://niki-veki.blogspot.com

Follow my blog with Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...