subota, 28. rujna 2013.

Deborah 24 Ore olovka za usta

Ovaj mjesec sam stalno bila na svadbama i za jednu svadbu trebala mi je ružičasta olovka za usne, moj odabir je pao na Deborah 24 Ore olovku za usne u nijansi 07

Cijena: 30-40 kn


Nijansa 07 je prljavo ružičasta. Olovka je super pigmentirana, kremasta, lako se nanosi tako da ako i niste do sada koristili olovke za usne ova će Vam biti odlična. Ovu olovku najčešće nosim samostalno ili preko balzama za usta.




Za razliku od većine olovka koje imam, ova se ipak malo duže zadržava na ustima. Iako ne mogu reći da traje cijeli dan par sati će izdržati bez problema, a nakon toga usne ostaju lagano obojene.

Jedina mana ove olovke jest šiljenje, više volim olovke na uvlačenje.




Sve u svemu, mislim da ću kupiti još nijansi ove olovke (prolupala sam za olovkama).

Koristite li olovke za usne? Preferirate li više ruževe, olovke ili sjajila?

Veki

Broj komentara: 7:

  1. Sad te zamišljam kak šiljiš olovku u wc-u prije večere. Ne, poslije juhe zapravo! :D Baš je lijepa olovka, makar bih ja radije uzela Essence ili Bipu.

    OdgovoriIzbriši
  2. such a gorgeous colour! Looks really glossy and moisturizing. We have just started following you blog and love it :) Maybe you would like to check us out and follow back if you like our blog as well? www.ourlondonwardrobe.com xxx

    OdgovoriIzbriši
  3. Joj prelepa je boja. Mogla bih da je kupim. :) ja volim i koristim olovke,mada cesce ih nosim same ili s nekim balzamom nesgo ispod ruza. A sjajeve bas ne volim .

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Boja je stvarno jako lijepa. Ako ju kupis obavezno javi dojmove. :) Također ih nosim same ili preko balzama. :)

      Izbriši
  4. Hehe,i ja sam nekada bila luda za njima,ali ipak preferiram one na uvlačenje,praktičnije su :) A danas više volim sjajila u pink nijansi, a ako želim nešto dužu dugotrajnost nego inače onda biram ruž a koristim Kate Moss isto roza nijansa,jer volim te tople boje a ipak ne previše upadljive i mogu reći,postojan je,zadovoljna sam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Definitivno su bolje na uvlacenje, po meni je siljenje jedina mana ove olovke. :)

      Izbriši

http://niki-veki.blogspot.com

Follow my blog with Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...