subota, 21. rujna 2013.

Mini new in

Danas Vam donosim jedan mini post. :) 

Radi se o proizvodima koje sam kupila i dobila ovaj tjedan a morala sam Vam ih sve poslikati jer sam neke već isprobala i obožavam ih a neki tek čekaju testiranje. 

Naravno, prilikom slikanja moj fotić se pobunio i nažalost većina slika nije uspjela, odnosno nisu onakve kakve želim. :(


Prvi na redu je Eveline nail therapy diamond lak za učvršćivanje i sjaj noktiju, prije ovoga laka kupila sam i Eveline 8in1 total action koji mi je pomogao i nadam se da će i ovaj obaviti sjajno svoj posao jer mojim noktima treba učvršćivanje pod hitno.


Deborah 24 ore olovka za usne u nijansi 07 mi se jako svidjela. Kupila sam ju prvenstveno za jednu svadbu, na kraju ju nosim gotovo svaki dan. Nijansa je divna ružičasta. Lako se nanosi. Uskoro i poduža recenzija. :)




Maybelline COLORAMA lak u nijansi 103 i Artdeco lak u nijansi 155 dobila sam na poklon od dragoga. Zasada sam isprobala samo lak od Artdecoa. Nijansa mi se u početku nije sviđala no čim sam je nanijela promijenila sam mišljenje.



Essence studio nails better than gel nails top sealer sam htjela isprobati već neko vrijeme nakon čitanja svih recenzija tako da sam ga "morala" ubaciti u košaricu u dm-u. :) Koristite li ga? Sviđa li Vam se?


L'oreal color infaillible i mega volume collagene maskaru sam kupila u paketu za 100 kuna. Sjenilo mi se zasada jako sviđa kao i maskara. Sjenilo koristim jako često, postojano je i lijepo pigmentirano.


Koristite li ove proizvode? Koji Vam se sviđaju? Koji želite prvi vidjeti recenziran?

Veki :)

Broj komentara: 13:

  1. Koristim L'oreal sjenila i super su! Taj Essence TC je isto dobar, ako se ne varam. :D Al mi zato Eveline ne odgovara nikako :/ Baš me zanima ta Deborah olovka za usne. Čekam post ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se onda da ce i meni essence biti dobar. :) Uskoro post o olovci! :)

      Izbriši
  2. koristila sam eveline i loreal maskaru i volim i jedno i drugo :)
    iz nekog razloga nemam nijedno ovo loreal sjenilo, ali po recenzijama i bolje jer bih vjerojatno poželjela sve redom :D

    olovka me jako zanima i veselim se recenziji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hhahahah definitivno ih se sve poželi. :) Onda se bacam na pisanje recenzije. :)

      Izbriši
  3. Svidja mi se ova maskara i nju bi voljela da probam,a i ovi lakovi imaju divne nijanse...Ono što bi mi baš trebalo jeste ovo iz Evelina za učvršćivanje noktiju ;) tako da ću to da potražim za sebe ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Javi nam kakav ti je Eveline ako ga probas, evo ja ga taman testiram. :)

      Izbriši
  4. Ovaj Artdeco rozi lak mi je prelep:))
    Bas me zanima dal ovaj Eveline zaista utice na jacinu,mojim noktima treba nesto da ih ojaca jer u poslednje vreme bas pucaju i listaju se.:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Divan je lak! :)
      Joj znam kako je, tako i moji nokti u zadnje vrijeme stalno pucaju.

      Izbriši
  5. Fino si se obnovila :D baš ću morati čekirati Deborah olovke, u zadnje vrijeme sam baš povampirila za olovkama za usne ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Nisam još probala ovaj diamond, 8u1 volim i iako sam čula od nekih cura da ih bole, peku nokti od njega, meni je hg i sredi mi nokte začas. Sjenilo mi se jako sviđa, baš me zanima kako izgleda na kapcima. Lijepi su ti svi noviteti :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Mene su boljeli nokti od 8u1 ako bih nanijela više od jednog sloja odjednom.

    Colorama lak mi se sviđa. Uvijek se zagledam u ljubičaste lakove :D

    OdgovoriIzbriši

http://niki-veki.blogspot.com

Follow my blog with Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...