četvrtak, 12. prosinca 2013.

LUSH - tuš za oči

Danas Vam donosim recenziju proizvoda kojeg jakooo dugo imam i nikako da ga recenziram. Radi se o Lush tušu za oči. Ja sam odabrala Kontrolu a ostatak tuševa možete naći na Lush stranici. Inače obožavam njihove sapune a i regenerator za kosu mi je bio ok. :)

Cijena: 174,00 kn

Količina: 5 ml


Ambalaža je neuobičajena i to mi se sviđa kao neka mala ljekarnička bočica. Sam kist je dovoljno tanak, odnosno nije predebeo, niti nije previše tvrd. Sviđa mi se što je dosta jednostavno s njime rukovati tako da niti početnicima ne bi trebao predstavljati problem pri apliciranju.


Kontrola je prekrasna plava nijansa. Lijepo je pigmentirana i ono što mi se sviđa lako se nanosi. Linije bez problema možete izvlačiti.

Čitala sam dosta recenzija i nikad nisam naišla da se netko žalio na postojanost. No nažalost meni već nakon četiri sata linija koju sam izvukla počne pomalo blijediti.
Boja je čak i mrvicu tamnija.



Sastojci:
infuzija ružinih latica, voda, slicerin, stearinska kiselina, talk, bademovo ulje, trietanolamin, ulje jojobe, cupuacu maslac, cetearilni alkohol, boja (42090 i 77510), metilparaben, propilparaben. 

Meni se sviđa ovaj tuš za oči no ne znam dali bi ga ponovno kupila iako je jako dobar tuš. Sviđa mi se što je sve napravljeno ručno sa svježim sastojcima.


Koristite li Lush proizvode? Volite li tuševe u boji? Koji su Vaši najdraži tuševi?


Veki :)

Broj komentara: 6:

  1. I meni se dopada sto je dobrih i svjezih sastojaka no pazi da ga iskoristis unutar jedne godine. Ruzevi za usne su wow postojanosti! Satima, doslovno satima ih nisam mogla skinuti. To mi je na kraju pocelo smetati kad ni Bioderma ne pomaze.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Wow, onda ruževe treba isprobati. :)
      Meni malo izblijedi ali ajde nije nista strasno. :)

      Izbriši
  2. Jako je interesantna boja, nego mene brine pigmentacija, na swatchu mi makar ne deluje previše pigmentisano. Možda se varam :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Prekrasna nijansa <3 sad ga želim iako ne koristim više tuševe :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Moram da probam ove u boji jer do sada nisam imala priliku za to..Inače,ne nosim tuš tako često,ali ovo vrijedi probati :)

    OdgovoriIzbriši

http://niki-veki.blogspot.com

Follow my blog with Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...