ponedjeljak, 3. veljače 2014.

Afrodita Hydra Thermal za normalnu i mješovitu kožu

Hello! :)

Evo mene s novim postom :) Danas možete čitati o Afrodita Hydra Thermal kremi za normalnu i mješovitu kožu. (u liniji postoji i krema za suhu kožu a nju i ostale proizvode iz linije možete pogledati na linku)



Što Afrodita kaže:

24h ULTRA HIDRATANTNA njega predstavlja jedinstveni koncept hidratacije kože: jedinstvena prirodna mineralna voda s dodanom snagom 100% prirodne hijaluronske kiseline omogućuje intenzivno prenošenje vlage u kožu i njeno raspršivanje u dublje slojeve. Iznimni ovlaživači vežu na sebe obilje vode te osiguravaju dugotrajnu hidrataciju i zaštitu kože od gubitka vlage.

Rezultat: neposredna "ekstremna" hidratacija s dugoročnim učincima: povećana čvrstoća, napetost kože + svježi, zdravi izgled kože.


Količina: 50 ml

Cijena: 70 ili 80 kn (ja sam svoju kupila kad je Bipa imala popust pa je bila jeftinija)


Čim je hladnije vrijeme i počne puhati moram obavezno koristiti neku kremu koja će nahraniti kožu a da ju dodatno ne masti i da mi ne izaziva prištiće po licu. 

Iako sad nije pravo hladno vrijeme (ali se nadam da će doći :) ) u 11 mjesecu je dosta puhalo pa sam krenula u još jednu potragu za kremom. I na svu sreću ovaj put je odlično završila :)

Ova krema mi se stvarno sviđa. Lijepo i brzo se upije u kožu i brzo se osjeti da hidratizira.  Nije teška i lako se nanosi. I veliki plus je da nisam imala nikakve loše reakcije na nju :)



Odlična će biti za normalnu kožu i za mješovitu u onim danima kad je hladnije. Meni osobno ne odgovara kad je toplije (tad se radije držim matirajuće kreme da mi šminka stoji na mjestu) :)

Evo i sastav za one koji ih vole proučavati:


Zaključak: ako imate normalni do mješoviti tip kože lica i ako trebate dobru hidratantnu kremu za lice imate moju preporuku za ovu kremu. Nadam se da će vam se svidjeti kao i meni. :)


Koje kreme za lice volite koristiti zimi? Jeste li probali ovu kremu ili neku drugu iz ove linije proizvoda?

Niki

Broj komentara: 14:

  1. E bas sam je zagledala vec dugo. Sigurno cu je probati u nekom trenutku.

    OdgovoriIzbriši
  2. Trenutno koristim Balea urea kremu i baš sam neki dan gledala koju da uzmem nakon sto se ''rješim'' ove ...e pa rješila sam koju uzimam - ovu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bas mi drago da ces ju probati. javi kako ti se svida kad ju probas :)

      Izbriši
  3. Probala sam hidratantnu kremu sa aloe verom i veoma sam zadovoljna.

    OdgovoriIzbriši
  4. Koristim okoloocnu kremicu od kamilice i odlicna je,a koristila sam ranije iz karotin linije i takodje bila zadovoljna.Nisam imala negativnih reakcija na licu iako imam osetljivu kozu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja imam u planu probati neku njihovo okoloocnu kremicu :)

      Izbriši
  5. Inače,koristim mnogo proizvoda od Afrodite,tako da sam probala i ovu kremu,odlična je i divnoooooo miriše ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. vec dugo je merkam, ali sad si me ubedila:)

    OdgovoriIzbriši

http://niki-veki.blogspot.com

Follow my blog with Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...