petak, 23. studenoga 2012.

ECOTOOLS KISTIĆI

Pred malo sam bila naručila Ecotools kistiće jer sam htjela nadopuniti svoju kolekciju. :)

"THIS EARTH-FRIENDLY SET SHOWS RESPECT FOR THE PLANET"

Naručila sam ih s E-baya za $5.59 (free shipping)


Kistići dolaze u standardnoj Ecootools ambalaži - plastična vrećica i unutra je krpeni brush roll (ne mogu se sjetiti hrvatskog naziva) u kojem su kistići


Također je tu i ogledalce koje uvijek dobro dođe :)


Kistići imaju kratku dršku tako da ih je vrlo lako ponijeti sa sobom bilo gdje.



U ovom setu se nalazi 5 kistića koji služe za šminkanje očiju.

Opisat ću kistiće redom, s lijeva na desno i dat ću im imena koja pišu na njima.

Prvi je BLEND BRUSH. To je klasični kistić za nanošenje sjenila. Nije skroz plosnat kao neki kistići koje imam ali jako lako se radi s njim. Iako na njemu piše da je kist za blendanje sjenila na plastičnom pakiranju u kojem su kistići došli piše large eye brush i mislim da bi mu to ime puno bolje stajalo. :)

Sljedeći na redu je CREASE BRUSH. Koso rezani kistić koji olakšava nanošenje i blendanje sjenila u pregibu kapka. Također ga znam koristiti i za konturiranje nosa.

HIGHLIGHTER BRUSH - može poslužiti i za posjetljivanje ispod obrva ali i za blendanje sjenila.

SHADE BRUSH - manji kistić koji se može koristiti za nanošenje sjenila a ja ga najviše koristim za posvjetljivanje unutarnjeg kuta oka.

Zadnji, ali ne i manje vrijedan SMUDGE BRUSH koji odlično odradi svoj posao.


Moja velika preporuka je da si naručite ove kistiće jer su super kvalitete, ne puštaju dlačice i ne ispire im se boja dok se peru. Možete ih koristiti i za druge stvari (kao i sve druge kistiće) i tako ja onaj prvi kistić najčešće koristim za fiksiranje korektora ispod očiju. I cijena im stvarno ne može biti povoljnija.

I da ne zaboravim ono je što piše na pozadini pakiranja:
  • drške su napravljene od bambusa, jako održive biljke
  • 100% cruelty free mekane dlačice
  • reciklirani aluminij prsteni
  • brush roll od prirodnog pamuka i konoplje.
GREEN TIP od ECOTOOLS-a: To conserve water, use your dishwasher instead of washing dishes by hand. Then, let dishes air-dry to conserve energy!
(Kako biste uštedjeli vodu, koristite svoj stroj za pranje posuđa umjesto da perete posuđe ručno. Zatim, neka se posuđe suši na zraku da bi te uštedjeli energiju!)

I to bi bilo to. Mislim da sam sve rekla, ali sva pitanja koja imate pišite u komentare.

Koristite li vi Ecotools kistiće? Kako vam se sviđa ovaj set? Koristite li vi cruelty free kozmetiku ili ne obraćate pažnju na to?


Niki

Broj komentara: 19:

  1. Kistići lijepo izgledaju kao i pakovanje, ali nisam ih probala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako pozdravljam "cruelty free" kozmetiku :-)

      Izbriši
    2. pakiranje mi je odlicno jer stvarno zauzimaju malo mjesta i mozes ih uvijek ubaciti u torbu. :)

      Izbriši
  2. Joj super su mi kistići, ali sam razočarana veličinom! Uopće nisam mislila da su tako mali, ipak volim standardnu veličinu kistova. Ali su zbilja dobri. Mada, kad sam dobila RT odmah sam ih zamijenila.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. znala sam da ce imati kracu drsku tako da mi to ne smeta. a vjerujem da su RT kistovi odlicni! :)

      Izbriši
  3. ima ih i u kozma. raspitivala sam se na jednom forumu za njih di se kunu da su orginal

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ima i u kozmu ali nema ovakav set za oci. i cijena onog seta za lice koji imaju je 120 kn a isti takav na ebayu je oko 40, 50 kn

      Izbriši
    2. ne vjeruj ozmu! ja sam se zaprepastila! pogledala sam jedan set ecotoolsa koji mi nije odgovarao, i gledals sam naljepljenu naljepnicu preko ambalaze pisalo je prozvodjac SAD a porijeklo kina... to znaci ako su dijelovi napravili iz kibe onda to nije original... i to prodaju kinesko po 105 kn.. ta nesto sta je na ebayu kinesko 30 kn

      Izbriši
    3. *kozmo;
      ispricavam se zbog lošeg pisanja, pisala sam preko mobitela, nadam se da ste razumijeli ...

      Izbriši
  4. Ja sam se isto bila nameračila na Ecotools kistove, ali otkatko naviru pohvale za RT, lagano štedim za tu investiciju. U svakom slučaju, hvala na recenziji, znam na što potrošiti ne budem li ustrajna u štednji :D

    Lijep pozdrav :)
    Zmaj

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahaha. i ja sam bila rekla da cu kupiti RT kistice ali nisam uspjela u tom naumu. za sad su ovi odlicni pa kad se za pravo odlucim stedit cu si narucit RT :D (niki)

      Izbriši
  5. niki-veki. mooolim te daj link od koga si narucila sa ebaya... vidim da su jako dobro napravljeni i najblize su identicni originalu... inace cure moje imajte na umu da sve to jefnino sa ebaya vam je proizvodjac kina i nisu vam orginalni kistovi.. nisam ni sama sigurna da li valjaju te kopije... niki? :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. http://www.ebay.com/itm/NEW-EcoTools-Ecotools-Bamboo-6-Piece-Eye-Brush-Set-/150965844072?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item232643f868

      kvalitetni su i moje osobno misljenje je da nisu kopije. (niki)

      Izbriši
    2. e da, gledala sam bas taj set i čak sam razmišljala što bih, čak sam i kontaktirala tog člana ebay-a i rekao mi je ovo:
      Dear my friend,
      Thanks for your message.some customer said it is not real,but my supplier said it is real.please consider,sorry for any inconvenience.if there is anything I can help,please feel free to contact me.have a nice day:)
      best regards

      moram priznati, od svih kopija koji su proizvedeni u kini, ovaj je jako sličan originalu, tako da svaka čast...mislim da ću ipak naručit baš sa ovoga linka. Hvala ti još jednom! :D

      Izbriši
    3. kistici su stvarno odlicni, bili original ili ne. a cijena je stvarno smjesna jer za te novce sigurno neces naci kistice. :)

      Izbriši
  6. je li itko narucivai ecotools kistice za lice? onaj set sa malim kabukijem i jos tri kistica? ako ima takvih neka preporuce sellera sa ebay-a s kojim su zadovoljni :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pretpostavljam da su i oni dobri. probaj narucit od onog sellera od kojeg sam ja narucila.

      Izbriši

http://niki-veki.blogspot.com

Follow my blog with Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...