utorak, 27. studenoga 2012.

Golden Diamond & Pink Bouquet

Kao što i znate naručila sam od Avona olovku za usne u nijansi Pink Bouquet i olovku za oči u nijansi Golden Diamond. U postu sam navela da su me neki proizvodi oduševili a neki razočarali.





Razočarala me olovka za oči. Jedva sam ju čekala jer još nemam zlatnu olovku, nakon što sam ju slikala lijepo zatvorenu išla sam ju i isprobati. Nažalost čim sam ju htjela nanjeti ona je pukla, to jest pukao je njezin vrh. Kad sam ju koristila jako sam pazila da ju što manje izvlačim van kako ne bi opet pukla, no nažalost do sada mi već fali pola olovke. :(

Izrazito je mekana.  Na slikama vidite boju, nije da sam baš oduševljena, jer sam očekivala malo jaču nijansu.. Na umjetnom svjetlu zlatna boja više dolazi do izražaja.

Cijena joj je 29 kuna. Ovo je moje prvo razočaranje s Avonovim olovkama i očekivala sam da će me oduševiti kao Avon glimmerstick u nijansi Ultra Violet.

Prva slika je olovka za oči, a druge dvije su olovka za oči i olovka za usne skupa.





Olovka za usne je ipak bila pun pogodak. Traje mi tri do četiri sata te ju ponekad nosim (popunim cijele usne) i samu bez ikakvog ruža. Nijansa je predivna. Nije bilo nikakvog pucanja. :) Preporučam ipak da se prije nje stavi balzam. Cijena je 29 kuna i mislim da ću si naručiti još neku. :)


Dali ste imale sličnih iskustva s lomljenjem olovka? Koje su Vaše najdraže olovke za oči i usne?


Veki :)

1 komentar:

http://niki-veki.blogspot.com

Follow my blog with Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...