nedjelja, 27. travnja 2014.

NIVEA In Shower Body Milk

Drage naše danas Vam donosim recenziju proizvoda koji smo dobile na Beauty Blog danu a koji ste mogle vidjeti u postu koji smo objavile. Radi se o Nivea in Shower Smooth mlijeku za tijelo za suhu kožu.

Cijena: oko 30,00 kuna
Količina: 250 ml


U zadnje vrijeme izbjegavam kupovati proizvode za tijelo koji obavljaju nekoliko funkcija, jer mi je koža postala dosta suha, pogotovo na nogama i volim svaki dio tijela posebno nahraniti. Koža na mojim nogama je došla izrazito gruba i suha i posvećujem joj posebnu pažnju, iako nije toliko suha kao i po zimi. Ipak, kad smo već dobile ovaj proizvod odlučila sam ga isprobati. Pakiranje proizvoda je jednostavno što mi se sviđa.


Nanošenje:
Nanesite svoj uobičajeni proizvod za tuširanje (ja najčešće koristim Avon tuširalice) i isperite ga. Na mokru kožu nanesite in Shower Smooth mlijeko i isperite.

Rezultat:
Ovo mlijeko ostavlja kožu glatkom, mekanom i nije mi potreban nikakav dodatni proizvod za kožu nakon njega, već se odmah mogu odjenuti i krenuti. Naravno, malo se duže tuširate ali ne morate više čekati da se proizvodi upiju. Koristila sam ga i prilikom depilacije i odličan mi se pokazao. Zaista mi se sviđa ovaj proizvod jer se odmah upije u kožu, ostavljajući je mekanom i glatkom i naravno najdraže mi je što se odmah mogu obući. Miris nije intenzivan. Mislim da bi mi po zimi ipak trebao još neki proizvod kako bih nahranila kožu, ali sada mi je i ovaj proizvod dovoljan. :)

 

 

Koristite li Nivea proizvode? Koji su Vaši omiljeni proizvodi za tijelo?


Veki :)

Broj komentara: 11:

  1. Kupila sam ga baš nekidan, al onaj tamnoplavi, i moram priznati da sam opčinjena glatkoćom i izostankom suhoće (i ja muku mučim sa suhom kožom tijela, pogotovo nogu). Uštedi mi barem 20 minuta u kupaoni, jedino mu moram zamjeriti ambalažu koja iako nije ružna, uoće nije ergonomski oblikovana. Užasno je nepraktična zbog svog "aerodinamičnog" oblika, jer klizi iz ruku i leti po kadi dok se pokušavam namazati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti proizvod odgovara. :) Hhahaha kod mene je letenje po kadi postalo normalno, meni sve odleti iz ruku. :)

      Izbriši
  2. Slažem se, odličan je kod depilacije, a i općenito... koža je baš lijepa i mekana nakon tuširanja :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja sam kupila onaj u bijeloj ambalaži, za normalnu kožu, još ljetos, mislila sam da će mi dobro doći preko ljeta kad mi se ne da mazati tijelo, ali evo još uvijek imam skoro pola pakiranja. Jednostavno, kao da mi ne radi ništa na koži. Vjerojatno je ovaj za suhu kožu bolji... :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovaj za suhu kozu je dobar, mozda da ipak njega probas? :)

      Izbriši
  4. Meni je ovaj plavi zakon. Imam i bijeli, manje je hidratantan ali je isto dobar. Za ljeto vjerujem još bolji. :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Imam sva tri, tamno plavi, bijeli i ovaj! Moram priznati da meni nisu baš pomogli, posebice na nogama. Ostatak tijela, hajmo reći, bude solidno nahranjen, ali noge su mi i dalje užasno suhe.
    Pa moram dodatno nahraniti maslacem... njeh. Suhokožac :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A suhokozcu moj. :) Nadam se da ces naci nesto sto ti odgovara. :*

      Izbriši
  6. imam ovaj i super mi je :))
    možda malo umišljam da taj osećaj koji ostavlja, jeste zapravo lažni osećaj hidrirane kože, jer je pun parafina praktično, ali mi za sada to ne smeta toliko i nastaviću da ga koristim :))

    OdgovoriIzbriši

http://niki-veki.blogspot.com

Follow my blog with Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...