subota, 19. siječnja 2013.

Catrice lakovi za nokte

Za Božić između ostalog od Niki sam dobila i Catrice lakove za nokte u nijansama 130 Lucky In Lilac i 540 Am I Blue or Green.

Količina: 10 ml
Cijena: 19,90 kn

 130 Lucky In Lilac 

Prva nijansa je divna ljubičasta nijansa. Potrebna su dva sloja za prekrivanje. Ono što mi se ne sviđa je to što je lak dosta rijedak (makar ovaj moj). Četkica je standardna i lako se nanosi. Na mojim noktima izdrži tri do četiri dana.

540 Am I Blue or Green.

Ova nijansa je jako lijepa ali je dosta rijetka te mi trebaju tri sloja da za potpuno prekrivanje i ostaju crte. Ovu nijansu rijeđe koristim. Dosta joj treba da se posuši a na noktima mi izdrži isto kao i prva nijansa tri do četiri dana.

Evo slikice:







Do sada sam bila zadovoljna sa svim Catrice lakovima dok mi se kod ovih ne sviđa njihova tekstura iako su nijanse jakoooo lijepe.



Koristite li Catrice lakove? Koje su Vaše najdraže nijanse?

Veki :)

Broj komentara: 10:

  1. najdraži jeftini lakovi! volim London's Weather Forecast (siva s hintom plave. nebo u Londonu JEST takve boje) i Genious in a Bottle za spužvanje i saran wrap u kombinaciji s crnom. Imam ih još, ali ne znam napamet kako se zovu... Imaju divne crvene i dobar range nude nijansi. U svakom slučaju, big lajk za Catrice lakove!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Inače dajem big lajk za njih! :)
      Genious in a Bottle je predivna nijansa! :)
      Ja najčešće nosim njihovu Big spender wanted imaš ovdje recenziju: http://niki-veki.blogspot.com/2012/06/catrice-090-devil-wears-red-i-150-big.html

      Izbriši
  2. Imam ovu ljubičastu nijansu. :D Hmm, moj nije toliko rijedak... Dapače, čak mi je i jedan deblji sloj dovoljan. I ova druga nijansa je zbilja divnaa! Big lajk. :) A♥

    OdgovoriIzbriši
  3. Ta mint boja mi je skroz superiška :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Obožavam Catrice lakove! :D
    Jedan od najdražih mi je Marilyn&Me.

    OdgovoriIzbriši
  5. Paleta korektora mi se jako sviđa :) i žalim za Catrice markom, nema je više kod nas :(

    OdgovoriIzbriši
  6. boje su rekrasne,imam i ja nekoliko njihovih lakova

    OdgovoriIzbriši

http://niki-veki.blogspot.com

Follow my blog with Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...