ponedjeljak, 28. listopada 2013.

Schwarzkopf Gliss hair repair - ultimate repair anti damage treatment

Danas Vam donosim post o Schwarzkopf Gliss ultimate repair maski za kosu.

Nakon Apsolventskog putovanja moja kosa je izgledala u najmanju ruku grozno. Bila je suha od mora, pomalo beživotna stoga sam odlučila potražiti bilo koji proizvod koji će joj pomoći. Nakon pola sata lutanja po DM-u odlučila sam se na ovu masku za kosu.

Cijena: oko 30 kn

Količina: 200 ml


Upotreba:

Ultimate repair maska za kosu s koncentriranim tekućim keratinskim komplekom obnavlja ekstremna oštećenja na površini i unutar vlasi. Obećava 95% smanjenje lomljivosti kose i više otpornosti i to primjenom 2-3 puta tjedno. Masku lagano umasirate u vlažnu kosu, ostavite 1 minutu (ja držim masku do 5 min) i temeljito isperete.

Dojmovi:

Ova maska je odlična, rezultati su vidljivi odmah. Kosa mi je puno mekša, sjajnija, nije suha, moji suhi vrhovi nisu više vidljivi kao prije.Uglavnom kao što možeze zaključiti volim ovu masku za kosu. Kosa mi je mekana nakon nje i jednostavno ova maska je postala nezaobilazna pri pranju kose. Potrebna je mala količina maske. :)




Sve u svemu, definitivno ću kupiti opet ovu masku za kosu kad ju potrošim! :)

Koristite li maske za kosu? Koje su Vaše najdraže maske?

Veki :*

Broj komentara: 12:

  1. ova mi je na spisku, trenutno koristim BC koja je isto dobra za suhu kosu :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Koristim, koristim...probala sam čak i iz linije Schwarzkopfa.

    OdgovoriIzbriši
  3. koristila sam ju prije ali me od cijele te linije strašno iritiralo vlasište :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bas mi je krivo, nadam se da si pronasla neku koja ti odgovara. :)

      Izbriši
  4. koristila sam prije tu masku i super je. a maske općenito koristin na način da operem kosu umotam je u ručnik, na par min da se voda upije, zatim nanesem masku (samo na vrhove, nikako na vlasište! znači od uha, pa prema dolje), stavim kapu za tuširanje i držim pola sata do sat. nakon toga isperem hladnom vodom. kosa je meeekana, nahranjena i puno bolje djeluje maska nego kad se drži par min. ova mi je maska bila super, ali definitivno preporučujem John Frieda frizz ease masku. dođe 60 kn ali je bolja od svih tih Schwarzkopf, Loreal, Garnier, Nivea etc. skupa. Preeeodlična je, oduševljena sam njome. Koristim je kao što sam opisala jednom tj i kosa je neopisivo meka, nahranjena i fino miriši. Ja inače uopće ne koristim regeneratore, osim ako sam u žurbi, uvijek maske, na opisani način

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. u pravu si :) maske za kosu se koriste tako da se kosa prvo malo prosuši u ručniku pa se tek onda nanese maska. na ovaj način se kosa puno bolje nahrani jer se maska ne razrijeđuje s vodom, kao što je slučaj ako je nanosimo odmah posle ispiranja šampona/regeneratora. a slažem se s tobom veki-sve od glissa je savršeno :))

      Izbriši
    2. Definitivno je gliss odlican. :) Moj nacin koristenja ovisi najvise o vremenu kojeg u zadnje vrijeme nemam. Ma nema veze veze ako dode 30 kn ukoliko je stvarno odlicna. :) Definitivno ide na popis zelja. :)

      Izbriši
  5. Nisam probala ovu,ali inače volim maske za kosu...Trenutno koristim Elseve iz Loreal-a,a inače sam u toj liniji i sa šamponom i regeneratorom,tako da sam baš zadovoljna ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Evo ja sam bas kupila tu,ujedno i sampon isti pa cu da probam odmah danas...

    OdgovoriIzbriši

http://niki-veki.blogspot.com

Follow my blog with Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...