srijeda, 28. kolovoza 2013.

Garnier Ultra Dolce shampoo 2 in 1

Već duže vremena koristim Garnier Ultra Dolce šampon pa je na redu i njegova recenzija. U početku sam bila skeptična oko korištenja 2 u 1 proizvoda no moja svekrva je bila oduševljena ovim šamponom pa sam ga morala probati. Ovaj šampon je kupljen u Italiji. Kod nas se ova linija šampona zove Ultra Naturals i cijena im je kod nas 11,99 kuna.

Količina: 250 ml


Ambalaža proizvoda mi se sviđa, čep se lako otvara. Kod ovog šampona na prvu me oduševio miris koji je predivan (ne može bolje od vanilije i papaje). Šampon se dosta pjeni tako da nije potrebno puno proizvoda.

Kosa mi je nakon ovog šampona sjajna, dosta bujna, ali ne i previše mekana kao kad koristim regenerator. Nije mi potreban regenerator nakon ovog proizvoda jer se kosa dosta lako počešlja (imam jako dugu kosu).



Koje šampone koristite? Kako izgleda Vaša njega kose? Koristite li ovaj šampon?

Veki :)

Broj komentara: 6:

  1. Nisam probala ovaj,ali jesam druge od Garniera i super su,pogotovo ako sadrže shea butter i avocado oil koji su odlični za kovrdzavu kosu poput moje...Trenutno koristim Elseve,super se pokazao. Za moj tip kose mi je odgovarao i Syoss Oleo Intense koji sam koristila ranije. Vjerujem da je i ovaj dobar i da odlično miriše ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prelijepo mirise. Syoss je Niki koristila ja nisam. Dosad sam od Avona koristila šampon i regenerator: http://niki-veki.blogspot.com/2012/09/njegujuci-tretman-za-kosu-sampon-i.html

      Izbriši
  2. Volim ovesampone. Ovaj konkretno nisam probala. O su mi ti 2u1 samponi, mada i posle njih uvek koristim regenerator, jer kao sto si i sama rekla kosa nije dovoljno meka, pa moram da je omeksam da ne bi pocupala pola kose kad se cesljam.

    OdgovoriIzbriši
  3. cim sam procitala da ima vanilu u sebi, sigurna sam da mirise bozanstveno :D

    OdgovoriIzbriši

http://niki-veki.blogspot.com

Follow my blog with Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...