srijeda, 2. travnja 2014.

Real Techniques – Core Collection

Drage cure vrijeme je za novi postić! Već dosta dugo vremena imam ovaj set i nikako da Vam napišem recenziju. Mislim da smo gotovo svi do sada čuli za sestre Pixiwoo i makar pogledali jedan njihov tutorijal. Iskreno, ja ih obožavam gledati. Osim njih jednako volim gledati Lisu Eldridge a i Wayne Goss mi je super!

Cijena: 18 $



 Prvo da Vam kažem da sam ga kupila preko iherb-a. Set dolazi u plastičnoj kutiji. Na poleđini kutije pišu Vam informacije o svakom pojedinom kistu.
Unutar kutije nalazi se „torbica“ u kojoj možete držati kistove, a može poslužiti i kao stalak.

Kistići su sintetički. Drška je jako lagana, lako se peru i nisam primijetila niti jednu ispalu dlaku.




Set se sastoji od:
  • Detailer Brush
  • Pointed Foundation Brush
  • Buffing Brush
  • Contour Brush




Ponajviše sam htjela kupiti ovaj set zbog Contour i Buffing Brush te da ih mogu kupiti individulano svakako bih si uzela nekoliko komada.

Buffing Brush – kist koji obožavam! Ovaj kist je dosta mekan i dlačice su guste. Idealan mi je za nanošenje tekućeg pudera, ali tu i tamo i pudera u prahu. Lagano se s njime  može izblendati rumenilo ili bronzer. Zaista se s njim jako lako i lijepo nanese proizvod.




Contour Brush – radi se o okruglom kistu koji je šiljastiji na vrhu. Ovaj kist je dobar za konturiranje i nanošenje rumenila ali i highlightera. Sviđa mi se što s njim mogu dosta precizno nanjeti proizvod, ali i izblendati ga. Definitivno uz Buffing Brush najbolji kist u setu.




Pointed Foundation Brush – dakle radi se o kistu za nanošenje podloge koji je dosta malen. Ovaj kist povremeno koristim za nanošenje podloge koju moram potom izblendati sa Buffing Brush jer ostavlja crte na licu. Ovaj kist zaista rijetko koristim, jer poslije i tako moram koristiti drugi kist kako bi izblendala podlogu (stoga mi je lakše koristiti jedan kist koji će obaviti cijeli posao).




Detailer Brush -  kistić koji je zaista jako malen ali i jako čvrst. U početku sam ga koristila za nanošenje korektora na pojedina mala područja, dok ga sada najviše volim koristiti za nanošenje ruža i tu mi se pokazao odličnim.




Sve u svemu radi se o jako dobrom setu kistova koji bi definitivno ponovno kupila i koji obožavam.

Koristite li RT kistove? Koji su Vaši najdraži kistići? Sviđa li Vam se ovaj set?


Veki :*

Broj komentara: 25:

  1. Izgleda lepo, ali nisam ove četkice nikada koristila.

    OdgovoriIzbriši
  2. Moram priznati da mi se jako dopadaju kistovi, ali ih nažalost nemam.Koristim Essence kistove i Max Factor kistove i super sam zadovoljna.Tim više jer se ne šminkam prečesto pa i ovi posluže svrsi.:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam koristila ove kistiće (nekako su mi preskupi), a nisam ni pogledala nijedan njihov video, mogla bih pogledati. Od tih stranih beauty blogera na youtube-u pratim Tanyu Burr i Ciaoobellaxo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tanya i ja gladam dosta često! :) Pogledaj videe mislim da će ti se svidjeti. :)

      Izbriši
  4. Super su, ja sam se dvoumila između Core i Starter ali kako ne nanosim puder niti išta od podloge na lice tako mi ni ne treba Core pa sam se ipak odlučila za Starter i za pojedinačni blush brush :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kako ti se sviđa Starter? Blush Brush izgleda super. :)

      Izbriši
  5. odavno su mi RT na wish listi, valjda cu skoro da ih uzmem:)

    OdgovoriIzbriši
  6. Wayne Goss je car! Bolji od bilo koje female sminkerice na YT :) a RT su mi na wishlisti.

    OdgovoriIzbriši
  7. Imam 2 core seta i fenomenalni su mi!

    OdgovoriIzbriši
  8. Jao ti kistići... mame me jako! - ali bi si htjela naručiti neki full set kistova, jer sam pomalo u nestašici, točnije ove koje imam stari su 2godine i već pomalo djeluju dotrajalo...

    OdgovoriIzbriši
  9. Imam i obožavam, pogotovo buffing i contour!

    OdgovoriIzbriši
  10. E baš me zanimalo dal ovaj mali može poslužiti kao kist za ruž :)

    OdgovoriIzbriši
  11. patim za ovim kistovima već duže vrijeme,
    mislim da ih se isplati kupiti :D i da bi me dobro služili
    a i vaša recenzija to potvrđuje :D

    OdgovoriIzbriši
  12. Nikada nisam koristila, svidjaju mi se ove četkice. Omiljena četkica za sada mi je Blush 34 za nanošenje tečnog pudera :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Ja imam kistove rt jos od 2011 godine,savrseni su..na herbu sam porucila dva core seta odusevljenju nikad kraja,ako nekom treba ovaj drugi mogu i prodati jer ovaj sto sam pocela koristiti trajace jakooo dugo ...pa eto

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. moj br.060580072 dodatne slike na viber

      Izbriši

http://niki-veki.blogspot.com

Follow my blog with Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...