subota, 2. lipnja 2012.

Catrice - 090 The Devil Wears Red i 150 Big Spender Wanted!


Za moj rođendan od Niki dobila sam punu vreću poklona, među njima nalazila su se i dva Catrice laka za nokte. Dvije prekrasne nijanse. Tamnija nijansa 090  The Devil Wears Red i 150 Big Spender Wanted!





090  The Devil Wears Red – je tamna crvena nijansa, boja vina. Boja je prekrasna ali je lak dosta rijedak, tako da je potrebno minimalno dva sloja da bi nijansa  izgledala bolje, iako mi ovaj lak doista nikad ne ispadne kako bi trebao, što možete vidjeti i na slikama. Što se tiče trajanja, na mojim noktima je izdržao četiri dana. Ovaj lak malo rijeđe nosim.


150 Big Spender Wanted! – je prekrasna roza nijasna koja ima zlatni odsjaj (na žalost ne vidi se na slikama). Tekstura je ipak mrvicu gušća od prethodnog, te stoga bolje prekriva. Ova nijansa me oduševila. Također je na mojim noktima izdržala otprilike četiri dana. Ovaj lak je postao moj najdraži lak zbog prekrasne boje i odsjaja, a i inače obožavam rozu boju. :)
Cijena lakova je 20 kn. 






Dali koristite Catrice lakove? Dali ste zadovoljni njima? :)

Veki :)

2 komentara:

  1. Ja koristim lakove od Catricea i jako sam zadovoljna. Da mogu sve bih pokupovala :)

    I želim još pohvaliti članak o izradi rajfa, baš super ideja :)

    Moj blog: http://artonmyway95.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Veki je isto zadovoljna njima, al ja nazalost nisam. maksimalno 2 dana izdrze na mojim noktima. a boje su im divne :)

    Niki :)

    OdgovoriIzbriši

http://niki-veki.blogspot.com

Follow my blog with Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...