subota, 23. lipnja 2012.

GEOMAR, NIVEA & AVON- usporedba anti-celulitnih proizvoda


Naše dvije drage prijateljice usporedile su i napisale članak o proizvodima koje one koriste u borbi protiv celulita. Hvala Vam. :)

Geomar gel koristima već mjesec i pol i celulitne naslage su se smanjile, manje se ocrtavaju na koži, koža je čvršća i šta je najbitnije ne košta puno oko 50-tak kuna u Bipi. Posebna napomena: ne radim nikakve vježbe protiv celulita, samo sam prilagodila prehranu i pijem puno vode, što je idealno za nas studente! 
Nakon primjene koža je glatka i utegnuta, i hladi kožu te se poprilično brzo upija.
Za sad to je jedina anticelulitna krema koja daje brze rezultate i prihvatljive je cijene, za razliku od Afroditinih proizvoda protiv celulita koji samo zatežu kožu i ne smanjuju efekt celulita na koži. 
   Nivea je previše gelasta, treba joj dosta vremena da se upije te se nakon mjesec dana korištenja ne vide se nikakvi rezultati. 

     Ove dvije kreme su idealne za  izvođenje anticelulitnih masaža jer se ne upijaju prebrzo, za razliku od Geomara  koji se u roku par sekundi upije i kožu ostavlja glatkom.



Ivana :)


Preko svoje drage prijateljice naručila sam Avonov laser shape anti-celulitni tretman  i jednostavno se oduševila. Nemam problema sa viškom kilograma (štoviše spadam među mršavice), ali sam genetski sklona celulitu i svako ljeto se borim da ga ublažim. Koristila sam brojne kreme poznatih marki (Nivea, Garnier...) ali nisam uspjela ostvariti tako dobre rezultate u kratkom vremenu kao što sam uspjela sa Avonovim gelom.
Nanošenje je vrlo jednostavno: ujutro i navečer gel se nanosi na kritične dijelove tijela – trbuh, bokove i noge, pričeka par minuta dok se ne upije i odmah osjetite njegovo djelovanje. Osim što otklanja celulit gel i učvršćuje vašu kožu. 
Sam sadržaj gela se sastoji od 2 dijela koji se pritiskom ujedinjavaju u jedan. Tekstura je kompaktna, brzo se upija i nije ljepljiva, a miris je blag neutralan.

Cijena gela je 79 kuna, što smatram vrlo povoljnim u usporedbi sa cijenama već spomenutih marki koje sam koristila. One su bile skuplje, a rezultati puno lošiji. Uglavnom, gel preporučam svima koji imaju probleme sa nakupljenim celulitom i žele se dovesti u red do prvog kupanja. Gel je apsolutno ispunio moja očekivanja, a cijena je i više nego prihvatljiva.



Jelena :)


Koje proizvode Vi koristite? Koja je Vaša preporuka?

Broj komentara: 8:

  1. Kombinujem crveni i zeleni Evelin 2x dnevno. Cena tube je oko 5 e, a ja prezadovoljna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. a koja je razlika izmedu crvenog i zelenog?

      Izbriši
    2. Crveni zagrijava kozu i namjenjen je uklanjanju celulita i izgaranju masnoce i nije preporucljiv osobama sa izrazenim kapilarama, a zeleni je bas za celulit i ima efekt hlađenja.

      Izbriši
  2. Ja sam takoder na Eveline-u. :D
    Same pohvale!

    OdgovoriIzbriši
  3. Također koristim Eveline-crveni. Super je,a nije ni skup :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mogla bi i ja probati onda crveni, bas da vidim kakav je :D

      Izbriši
  4. Da li kreme protiv celulita zaista deluju? Jednom sam probala neku sa ekstraktom bršljana i nikakav efekat nisam primetila.

    OdgovoriIzbriši

http://niki-veki.blogspot.com

Follow my blog with Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...