petak, 30. studenoga 2012.

L'oreal infaillible sjenila

Mislim da ste već svi čuli za L'orealova infaillible sjenila koja su fenomenalna, a danas ću vam ja predstaviti 2 koja ja imam. Planiram kupiti još koje, ali kad dođu na red, jer wishlista je velika :)

Dolaze u simpatičnoj ambalaži i u količi od 3,5 grama. Cijena im je između 55 i 65 kn, ovisno u kojoj trgovini kupujete.


Da, i meni se činilo da je to puno novca za sjenilo ali vrijedi dati toliko novca. Sjenila su jako pigmentirana, ne truse se, lako se nanose i blendaju.


Prva nijansa je #002 - HOURGLASS BEIGE koju sam uzela u DM-u kad je bila akcija da zamijenite 25 bodova s kartice dobijete 25% popusta na jedan proizvod dekorativne kozmetike.
Odlična nijansa za staviti u kut oka da bi posvjetlila to područje i "otvorila" oči.



Druga nijansa je #021 - SAHARA TREASURE. To sjenilo je bilo prvo koje sam nabavila jer nisam bila sigurna koju nijansu uzeti pa sam igrala na sigurno. :) Divna zlatna nijansa.





Obožavam ih i preporučavam ih :D

Ja planiram još nabaviti nijanse: smoldering plum (ali mislim da ih nema kod nas), all night blue, flashback silver i purple chrome.

Jeste li probali L'oreal infaillible sjenila? Koje vam se nijanse sviđaju?

Niki


Broj komentara: 11:

  1. preporučujem All night blue savršena plava nijansa! Inače ih imam desetak i svi su odlični! Pojedine nijanse su bile snižene na 20-ak kn u dm-u, između ostalog i all night blue, možda naletiš na još koje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. na 20-tak kuna?!? oho! moram napraviti dir do dm-a mozda sta nadem :D :D

      Izbriši
    2. da, da to je već neko vrime tako.. sad ne znam da li je negdje još ostalo. bilo ih je na policama, nalijpljene cijene, pa moraš malo kopat ili u onim staklenim posudama na izdvojenim policama ili kraj kase.

      Izbriši
  2. Ja također imam All night blue i Endless chocolat :D Isto sam ih kupila na sniženju po 20-ak kn u Dm-u :P Isplati se otići tu i tamo u izvidnicu :D Baš sam i ja imala recenziju tih sjenila na blogiću, super su!! :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Imam All Night Blue, Endless Chocolat i Time Resist White, uspjela sam ih sve tri kupit na sniženju u DMu za 19 kn =)
    Još želim Eternal Black ( http://tinyurl.com/c4klhf4 )i Golden Machogany ( http://tinyurl.com/cq5bd3n ) kojih nema kod nas, i Cosmic Black ( http://tinyurl.com/bwys3rn ) kojeg ima... =)
    a jako mi se sviđaju i mat nijanse koje ima samo u Americi -.-

    OdgovoriIzbriši
  4. vidim da svi znaju za to snizenje osim nas hahaha
    da, puno veci izbor boja je u americi. mozda s vremenom dodu i kod nas. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nadam se :D jer je kvaliteta super, a preeeedivne su nijanse ^^

      Izbriši
  5. meni bi se izbrisal ajer imama masne kapke

    OdgovoriIzbriši
  6. i ja imam masne kapke, ali stavis prije bazu i nece nikuda :D (niki)

    OdgovoriIzbriši

http://niki-veki.blogspot.com

Follow my blog with Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...