nedjelja, 21. srpnja 2013.

AVON ideal lumionous rumenilo - Peach i Classic aura

Nedavno sam kupila dva Avon rumenila o kojima danas imate priliku pročitati. Radi se o Avon ideal lumionous rumenilima u nijansama Peach i Classic aura.

Cijena: 75 kn regularna cijena (45 kn u kampanji 10)
Količina: 6 g

Rumenila dolaze u crnoj plastičnoj kutijici koja  je dosta čvrsta i koja vam se neće otvoriti unutar torbice. Sama ambalaža je dosta jednostavna i to mi se jako sviđa.

Unutar kutijice se nalazi dosta veliko ogledalo. Osim ogledala, s rumenilima dobivate i kist koji ne koristim.
 


Tekstura rumenila mi se jako sviđa, nekako je svilenkasta, lako se nanose, blendaju i možete ih se lijepo nadograditi. Pigmentiranost je dosta dobra.
Na meni ova rumenila traju svega nekoliko sati (ne koristim baze) i to im je jedini nedostatak.

Nijanse na slikama izgledaju dosta slično no uživo se razlika primjeti.

Peach je breskvasto ružičasta nijansa s malo sitnog shimmera. Nakon nanošenja ove nijanse shimmer se jako malo vidi ali daje divan sjaj na licu, lice izgleda svježe i odmorno.






Classic aura je prljavo ružičasta nijansa koja ne sadrži shimmer. Ova nijansa mi je odlična u kombinaciji sa naglašenim očima.





Avon rumenila možete kupiti preko svoje Avon lady, također katalog možete pogledati na njihovoj stranici. Svakako sudjelujte u našem ljetnom darivanju u kojem imate priliku osvojiti Avon proizvode (link).

Koristite li Avon rumenila? Koja su Vaša najdraža rumenila?
Veki :*

Broj komentara: 12:

  1. Nemam nijedno avon rumenilo iako često naručujem avon.Boje djeluju jako lijepo,nisu prekričave,odlično za nas blijede :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam do sada imala priliku da koristim Avon rumenila,a vidim iz priloženog da su odlična i mogu da se prilagode svakom tipu kože.Ja sam inače jako svijetla,pa redovno koristim rumenilo.Najčešće sam koristila ona koja dodju u setu sa sjenama i ruževima :) a pošto mi je posljednji set bio Victoria's Secret,bila sam prezadovoljna. Sada koristim nesto drugačije a to je Loreal Magic Smooth Souffle Blush i moram priznati da je odličan,lagana tekstura u vidu kreme,koja se istopi na kozi a ostavlja dovoljan trag rumenila,da izgleda prirodno a ne vještački ili ne daj Bože previše i što je najvažnije zadržava se dovoljno dugo bez ponavljanja i korekcije :) Mada ću gledati da probam i Avon rumenila pogotovo ova u tonu breskve,mislim da bi mi odlično odgovarala ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam probala od Loreala, iako mi se cini da bi trebala, ukoliko probas Avonova svakako javi kako su ti se svidjela. :)

      Izbriši
  3. Sviđa mi se Aura! Imam soft plum i divno je!:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam još isprobala Avon rumenila, ali nikad ne reci nikad :) Inače sam jako svijetle puti pa mi odgovaraju svjetlije, blago ružičaste nijanse. Jedini problem je taj što mi je koža lica dosta masna/mješovita pa mi se onda ništa na njemu ne zadržava predugo :/ Doduše, sad preko ljeta ni ne koristim rumenilo, jer ionako budem prirodno rumena (čitaj: crvena) od sunca, hehe :D Ali kada potrošim rumenilo koje trenutno imam, možda ne bi bilo loše isprobati ovo od Avona. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahah znam kako je po ljeti! :) Meni su inace obrazi dosta crveni (za svaku sitnicu ja pocrvenim). :)

      Izbriši
  5. Obožavam Avon rumenila, jako su kvalitetna, omjer cijene i kvalitete je više nego zadvoljavajući.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da slazem se, inace imaju jako dobrih stvari kao npr. ruzevi koje obozavam. :)

      Izbriši
  6. S obzirom na to da sam muško - iz očitih razloga ne koristim dekorativnu kozmetiku pa nemam baš što puno komentirati na ovaj post :)
    Ali vi cure - samo naprijed ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Nisam još isprobala Avon rumenila ali imam u planu naručiti jedno.

    OdgovoriIzbriši

http://niki-veki.blogspot.com

Follow my blog with Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...