petak, 12. srpnja 2013.

NYX Eyebrow cake powder

Danas Vam donosim recenziju proizvoda koji svaki dan koristim i koji mi je postao ne zaobilazan. Nedavno smo Niki i ja naručile nekoliko NYX proizvoda sa Blanc to Noir stranice.

Jedan od proizvoda koje sam izabrala je NYX Eyebrow cake powder o kojem ćete čitati danas.

Cijena: 6$
Količina: 2,65 g

Ja sam izabrala set u nijansi Blonde, a osim nje imate Brunette, Auburn/Red, Taupe/Ash, Dark Brown/Brown i Black Gray.



 Ova paletica je jako malena, veličine dlana. Paletica je plastična te ima prozirni poklopac koji lako možete otvoriti (bez pucanja noktiju) a koji se dovoljno čvrsto zatvara tako da nema straha da će Vam se paletica otvoriti u torbi. 



U paleti se nalaze dvije smeđe nijanse i vosak. Sjenila su lijepo pigmentirana, ne truse se i traju jako dugo. Vosak na mojim "divljim obrvama" traje dosta dugo, ali ne cijeli dan.



Sa paletom dobijete i dva kistića. Prvi je maleni kosi kistić koji sam u početku koristila ali ukoliko želite preciznije linije bolje je koristiti neki tanji kosi kist (npr. essence kosi kist). I drugi je maleni kistić s kojim počešljam obrve.






Sve u svemu, mislim da ću ponovno kupiti ovu paleticu! Jako sam zadovoljna njome! NYX proizvode možete naći na njihovoj stranici.

Koje proizvode koristite za oblikovanje obrva? Imate li možda ovu paletu? Koliko su Vam važne uredne obrve?

Veki :*

Broj komentara: 8:

  1. trenutno koristim Catrice paletu (svjetliju nijansu) i recimo da sam zadovoljna, ali bih i neki voskić, po mogućnosti u kombinaciji za sjenilom (da ne zauzima duplo prostora), no moram proučiti boje, obavezno mi je da ne bude pretamna (iako sam brineta) i mora biti hladna nijansa

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za Catrice paletu sam čula sve pohvale, ali i ja sam isto tako željela vosak. :) Zato mi je ova NYX super. :)

      Izbriši
  2. Ja sam trenutno zadovoljna Essence paletom za korekciju obrva. Ova mi se bas dopada, tako da kada potrosim Essence mogla bih da probam ovu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam probala Essence. :) Ako ovu probaš obavezno javi dojmove. :)

      Izbriši
  3. Imam Sephorin set za obrve i jako me podseca na ovaj. Senke su skoro identicne boje ima i vosak. Jedina razlika je sto ima i pincetu i ogledalo. Ali zato kosta duplo vise skoro :/

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja koristim Essence olovku za obrve u nijansi blonde iako sam smedja heh ali mi savrseno odgovara. Svaka druga mi je pretamna.

    OdgovoriIzbriši

http://niki-veki.blogspot.com

Follow my blog with Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...