četvrtak, 25. srpnja 2013.

NYX kremasta rumenila

Hello :)

Danas vam donosim post o NYX kremastim rumenilima :)

Na stranici Blanc to Noir imali su popust 30% na sve NYX proizvode pa sam odlučila iskoristiti priliku i naručiti 2 kremasta rumenila o kojima sam čula puno pozitivnih stvari (a vjerujem da ste i vi) :)

Naručila sam nijanse Glow i Natural.


Cijena: na ovoj stranici je 6$

Količina: 3,5 grama

I ako se ne varam, dolaze u 12 nijansi :)


E sad ovako, boje su predivne. Zaljubila sam se u njih čim su došle :) Natural nije nijansa koju bi inače kupila da sam ju vidjela u trgovini jer nekako izbjegavam takva rumenila ali moram reći da mi se svidjela.


Rumenila se jako lijepo i lako nanose. Možete ih nanijeti ili prstima ili bockalicom. Ja nekako preferiram bockalicu i nanosim ih eBay verzijom RT bockalice o kojoj sam vam pisala.

Pigmentiranost je jako dobra.


Dakle rumenila su super ali imaju jedan nedostatak. Neznam dal je to do moje kože ili do toplijih dana, ali rumenila nestanu s obraza kroz 2 do 3 sata.

Iskreno, to me razočarala jer sam očekivala dužu postojanost.


Do daljnjeg sam ih spremila u ladicu i čekat ću hladnije dane (11, 12 mjesec) da vidim dal će onda duže ostati na licu, iako za sad, super NYX kremasta rumenila ipak imaju manu i nisu tako jako super.


Jeste li probali koji NYX proizvod? Jeste li probali koje od njihovih rumenila i jeste li imali više sreće s njima nego ja?

Niki

22 komentara:

  1. Nisam probala niti jedno NYX rumenilo,ni ništa od Nyxa zapravo. Ali to je baš velika mana, kad stavim rumenilo očekujem da tamo i ostane. Ne da mi se baš rumenilo i kist nositi sa sobom :/

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja iskreno nisam nikada probala navedene proizvode.Kao što sam već rekla,koristim Loreal kremasto rumenilo i zadovoljna sam,ali vjeruj da su sve vrste takvih rumenila efikasnije u hladnijim danima,dok je u ljetnom periodu jako teško imati "svježe" nanešen make up :) Ja nakon nanošenja predjem preko njega sa malo pudera u kamenu ili prahu koji ga neće prekriti ali mislim da mu bar malo produži postojanost ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Da, to je općenito mana tih kremastih rumenila... Ali boje su predivne. Imam dvije paletice sjenila i baš sam zadovoljna!

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam nikada isprobala NYX-ove proizvode. Ove dvije nijanse su jako lijepe, ali zbog masnog/mješovitog lica kremasta rumenila i ja nikako ne možemo ići zajedno, hehe :)

    OdgovoriIzbriši
  5. E bas plniram da kupim neko njhovo kremasto rumenilo. Moguce je da je postojanost slaba jer je mnogo vruce. Uglavnom uskoro cu i ja kupiti pa cu bas videti da li se i meni lako brisu.

    OdgovoriIzbriši
  6. Uh kako su lepa ova dva, moram što pre probati NYX

    OdgovoriIzbriši
  7. Dobila sam natural, u fazi je testiranja, pa ću i ja pisati kad budem stekla utiske :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. stvarno se nadam da ce kod tebe biti postojaniji nego kod mene :)

      Izbriši
  8. Malo je nezgodno što je uvjet darivanja komentiranje svih postova, a na većinu njih nemam što reći jer se uglavnom radi o ženskim proizvodima :P
    Da je više preperative - imalo bi već smisla hehe.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. piši nam svidaju li ti se boje i da li bi koji od proizvoda poklonio nekoj tebi dragoj osobi zenskog spola :)

      Izbriši
  9. Svaki puta kada kupujem NYX proizvode gledam te cream blushere i uvijek ih preskocim, no za zimu ću si sigurno naručiti, jer mi se sada sve isto topi sa lica :)

    www.lemakeupfreak.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  10. Nijansa glow mi se čini idealna za mene,a i inače volim kremasta rumenila :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Nadam se da će biti postojanija kada zahladi, jer su prekrasna. :)

    OdgovoriIzbriši

http://niki-veki.blogspot.com

Follow my blog with Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...