utorak, 16. srpnja 2013.

Rođendanski new in post :)

Hello!

Nedavno sam imala rođendan i dobila sam jako puno lijepih poklona. (Još jednom hvala mojoj obitelji, dečku i prijateljima na divnim poklonima! :) )

Nisam slikala sve stvari što sam dobila ali većinu jesam - točnije onaj dio za koji mislim da bi vam mogao biti zanimljiv :)



Pa krenimo:

Od dečka sam dobila poklon bon u Mülleru pa sam mogla birati sama što želim i što mi treba :)

Iako je faks gotov i do 10 mjeseca mi ništa novo ne treba, meni je jednostavno teško u Mülleru proći onaj dio s uredskim priborom i ništa ne kupiti tako da sam morala malo obnoviti zalihe :)


Za Aveo aceton ste već sigurno čuli jako puno puta. Koristim ga već neko vrijeme i super mi je i morala sam kupiti još koju bočicu. Uzela sam i blazine jer su bile na popustu. Toga barem uvijek treba :)


Pazila sam da ne pretjerujem s lakovima tako da sam kupila samo ovaj od Misslyn, Essence i Catrice i onda me Veki iznenadila s dva Anny laka. To su moji prvi Anny lakovi i boje mi se baš sviđaju za ljeto! :)


Uvijek ono vječno pitanje, gdje su mi nestale sve gumice, kopčice, ukosnice i slične stvarčice? Vjerujem da nisam jedina koja ih vječno gubi tako sam sam malo obnovila i zalihu toga jer sad po ljeti imam stalno podignutu kosu radi vrućina :(

Na red je došlo i malo dekorative. Iskreno, sve što sam gledala nije me nešto ekstra dojmilo tako da sam kupila novi Bourjois korektor jer sam stari potrošila, Rimmel Apocalips sjajilo jer ih stalno gledam i bilo je vrijeme da koji probam, Essence Colour arts bazu (kupila sam jednu prije i uspjela sam ju zagubiti) i Essence All About matt puder za fiksiranje.


Sama sebi za rođendan sam poklonila Bioderma H2O micelarnu (da, da, ja sebi svake godine sama nešto kupim za rođendan - ili nešto od kozmetike ili novi nakit ili tetovažu :) ).

Naša draga Beauty Blogette proslijedila mi je Vichy Normaderm Total mat kremu - hvala ti! :*

Veki mi je kupila i Eucerin kremu sa zaštitnim faktorom - hvala ti! :*

 

I za kraj sam odabrala od Garniera losion za tijelo, Herbal Essences šampon, Garnier regenerator, kokosovo ulje (ako znate neku dobro masku za kosu za koju treba kokosovo ulje napišite mi u komentare da probam) i britvice :)


Ovo je jedan paketić koji sam također dobila za rođendan. Nisam sigurna koja je to marka i gdje je kupljeno ali mi je baš slatko. U košarici su gel za tuširanje, losion za tijelo, piling za tijelo, sol za kupanje i ove ruže su nekakvi kao konfeti za kadu. Iskreno, nikad nisam čula za konfete za kadu ali planiram otkriti kako ih koristiti :)

 

I za kraj, moja draga Sara je donijela rođendanski poklon iz Dubaija kojem se uopće nisam nadala :)


To bi bilo više manje to. Sad se bacam na testiranje i korištenje svih proizvoda :) 

Jeste li probali ili koristite koji od navedenih proizvoda?  Kupujete li sami sebi nešto za poklon za rođendan ili to samo ja radim? :)

Niki

Broj komentara: 36:

  1. Svasta si dobila. Naravno ovaj MAC na kraju mi je najzanimljiviji :)))

    OdgovoriIzbriši
  2. Ljepi pokloni :) Pa naravno da trebamo i sami sebi nešto kupiti za rodjendan ;) Baš me zanima kakva ti se čini Vichy mat krema, jel matira dobro ili ne? Kad je isprobaš javi mi molim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala! :) ja sad mi se bas svida, ali cim ju kako spada testiram napisem post :)

      Izbriši
  3. I ja si isto kupujem poklone za rođendan haha xD
    Najviše me zanima vicky normaderm mat krema,čekam recenziju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jeeei! drago mi je da nisam jedina :D
      bit ce, samo da ju testiram kako spada :D

      Izbriši
  4. Prekrasni pokloni, ovi Anny lakovi izgledaju super!

    OdgovoriIzbriši
  5. Savršeni proizvodi, a naravno mac vodi!! :D Obavezno recenzija. :))

    OdgovoriIzbriši
  6. Do mog rodjendana je 25 dana i vec se radujem kao malo dijete :)) volim i svoje i tudje rodjendane i naravno da sebi poklonim nesto :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joooooooj, najdraze mi je to odbrojavanje. mislim da su moji samnom doma poludili :)

      Izbriši
  7. Sretan rođendan s malenim zakašnjenjem :)
    Super su ti noviteti!

    OdgovoriIzbriši
  8. Mac si kao šećer za kraj ostavila :)
    Ne znam jesi li imala postove o tetovaži, ako jesi molila bih link, a ako nisi onda bih molila, ako ti nije problem, napisati nešto i tome. Planiram za mjesec nagradit sebe što sam upisala fakultet jednom tetovažom pa skupljam iskustva da se znam pripremiti. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. a i zadnji je dosao pa je isao na kraj :D
      nisam pisala nista o tetovazama ali imas toga jako puno na netu. :) najvaznije je da si sigurna sto zelis na svom tijelu imati do kraja zivvota i da odaberes pravu osobu da ti to tetovira :)

      Izbriši
  9. Ovo je definitivno najbolja micelarna :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Essence All About matt puder za fiksiranje mi je sljedeći na listi za kupnju, mislim da je dosta praktičiniji od ovog u prahu kojeg trenutno koristim. I ova baza za sjenilo trenutno privlači, do sada mi je bila najbolja baza od art decoa, no voljela nih nešto novo isprobati.-

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. essence puder me za sad nije bas odusevio a baza mi je super za pigmente :)

      Izbriši
  11. Pokloni su savršeni! <3 Drago mi je da se i moj poklopio s rođendanom. :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Divni proizvodi! :D
    Duchesse blazinice su mi zakon, pogotovo one ogromne :D O Aveo acetonu je suvišno bilo što reći, najbolji ikad, :D
    Plavi ANNY i Missly crveni lakići su mi divni!Gumica i špangica za kosu nikad dosta, ja ih vječno gubim i uvijek mi se dogodi da "nemam" nijednu :D
    Kokosovo ulje za kosu možeš koristiti i samostalno. Otopi ga, natopi donji dio kose s njime, malo po tjemenu i gornjem dijelu kose, pusti preko noći ili pola dana kad si doma i navečer operi. Kosa mekana i nahranjena! :D
    Green Tea paket mi je :OOO jedva čekam dojmove! I zanima me gdje toga ima kupit :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. super mi je sto su te blazinice bile na popustu pa ova 2 paketa nisu dosla niti 10 kn :) joj, probala sam tako s uljem i morala sam 4 puta samponirat kosu jer sam izgleda malo pretjerala hahaha :D
      i za green tea paket mi se cini kao da sam to vidila u mulleru al nisam sigurna. :)

      Izbriši
  13. Sretan rodjendan i od mene,jeste da je prošao ali za najbolje i najljepše želje nikada nije kasno ;)
    Pokloni su odlični,nemam riječi...a najviše me zaintrigirala ta košarica sa proizvodima na bazi zelenog čaja,to bi voljela da isprobam,i naravno ovi proizvodi sa zaštitom od sunca,danas neophodni jer u najljepšem smo periodu godine,bar po meni ;) inače,svi pokloni su OK tako da pomalo "zavidim" :) Sve najbolje od srca...Pozz.

    OdgovoriIzbriši
  14. I ja koristim Bioderminu micelarnu, ali onu s plavim čepom i jako sam zadovoljna njome, mama je nedavno na popustu kupila pakiranje od litru pa sam mirna bar nekoliko mjeseci. Sviđa mi se ideja ovih konfeta za kadu, javi kad otkriješ kako se točno koriste. :)
    Inače, i ja sama sebi kupim nešto za rođendan ili se počastim nekim super koktelčićem u Choco baru...koga ćemo razmaziti ako ne sebe? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. uuu. koktelcici u choco baru - jako dobra ideja! :D ja sam neko vrijeme gledala koju uzeti, plavu ili zelenu micelarnu i na kraju sam uzela ovu. mislim da ce biti jako dobra :)

      Izbriši
  15. Odlični pokloni, bome lijepo si se nagradila! :) Ja si ponekada također poklonim nešto za rođendan, iako mi još nije skroz ušlo u rutinu (jer budem previše zaokupljena razmišljanjem što će mi drugi kupiti, hihi)...ali moram priznati da me privlači ideja - jer ipak sama najbolje znaš što ti najviše treba :D
    Od svih poklona koje si dobila, najzanimljiviji mi je paket proizvoda od zelenog čaja...izgleda savršeno za cjelodnevno opuštanje! *_* Uživaj i prenesi nam dojmove!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. e bas si to dobro rekla, ovaj paket je bas super za cjelodnevno uzivanje. :)

      Izbriši
    2. Ako ga nađem negdje, sigurno si ga kupujem :D Vidim da si u komentarima iznad odgovorila da ga možda ima u Mulleru...pa ću pogledati :)

      Izbriši
  16. Lijepo su te darivali najdraži... Toliko lijepih tvarčica da je teško nešto izdvojiti :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Predivni pokloncici,bas mi je drago sto si zadovoljna :)
    Posebno mi se svidja sto znas sebe da castis za rodjendan.To i ja radim :D

    OdgovoriIzbriši

http://niki-veki.blogspot.com

Follow my blog with Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...