četvrtak, 28. studenoga 2013.

Eveline - Diamond hard and shiny nails


Danas Vam donosim recenziju Eveline nail therapy diamod laka za učvršćivanje i sjaj noktiju. Već ga dosta dugo isprobavam i mislim da je vrijeme da napokon i napišem recenziju. Prije ovoga laka koristila sam Eveline 8u1 koji mi je pomogao s problemom listanja noktiju.

Cijena: 19,90 kn
Količina: 12 ml



Način uporabe:

Nanijeti svaki dan jedan sloj na nokte. Nakon tri dana odstraniti acetonom i ponoviti tretman. Ja ga koristim kao bazni lak.



Efekt:
 Nokti su mi čvrsti, ne listaju se i ne lome od kad ga koristim kao bazni lak. Negativno je što isušuje kožicu oko nokta i sadrži fromaldehid. Lak je mliječno bijele boje, brzo se suši i odličan je kao baza za druge lakove.




S ovim lakom isto kao i sa Eveline 8u1 nemam problema, nokti su mi čvrsti, niti jedan nije puknuo od kada ga koristim. I dalje ću ga nastaviti koristiti ali samo kao bazni lak i povremeno napraviti pauzu od njega. :)

Koristite li ovakve lakove? Imate li problema s noktima? Koliko pažnje posvećujete njezi noktiju?
Veki

Broj komentara: 11:

  1. Imam Eveline 8u1 i zadovoljna sam :) Pomogne mi da mi nokti budu čvršći, ali kako i inače nisu osobito čvrsti, promjena nije ne znam kakva, ali je vidljiva.

    OdgovoriIzbriši
  2. Imala sam ga i bila sam jako zadovoljna njime

    OdgovoriIzbriši
  3. Nažalost, meni 8u1 nije pomogao, ali nadam se da bi mi ovaj mogao odgovarati. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Da,i meni su super...uvijek moram da imam neki za učvršćivanje a zadnji je bio iz Rimmel-a :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Da li je neka od vas imala problema sa peckanjem , boli u noktima ( pojedinim) jedno vrijeme nakon susenja laka, sutradan nista ne boli... Na nogama sam lakirala i nema peckanja.. Pomozite!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. @Samra daaaa jako me je peckalo to znaci da ti je nokatna ploca u jako losem stanjuu :( kao i meni ali brzo prodje :* izdrziii

      Izbriši
  6. @Samra daaaa jako me je peckalo to znaci da ti je nokatna ploca u jako losem stanjuu :( kao i meni ali brzo prodje :* izdrziii

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije mi nokat bio u losem stanju, prirodno jaki nokti, svega 3 puta u zivotu gelirani i cisto onako kupila lak, svidjao mi se gel efekat...Ali neki ljudi lose reagiraju na formaldehid (kao ja) ,pa je meni za 3-4 dana koristenja dosta ostetilo nokte, poceli se odvajati od koze, uzas...

      Izbriši

http://niki-veki.blogspot.com

Follow my blog with Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...