srijeda, 13. studenoga 2013.

Flormar tuš za oči

Danas Vam donosim post o Flormar tušu za oči koji ste mogli vidjeti u New in postu

Flormar je prošli petak opet imao akciju, ali nažalost nisam stigla ništa pogledati pa niti kupiti. Nadam se da će ponovno biti neka akcija jer sam već bacila oko na par ruževa.


Cijena: 30,00 kn

Količina: 3,5 ml



Tuš dolazi u plastičnoj crnoj ambalaži koja je jako jednostavna i to mi se sviđa. Dosta je čvrst i nema straha da će vam se oštetiti prilikom pada (makar meni još nije). Sviđa mi se što je toliko malen da ga mogu sa sobom svugdje i u svemu nositi.



 Sam kistić nije previše čvrst tako da lako njime možete postići i tanje i deblje linije. Jako je lagan za korištenje. Početnicima njegovo korištenje neće predstavljati nikakav problem.  Dosta dobro je pigmentiran. Postojanost mu je također jako dobra, pogotovo ako ga fiksirate.




Sviđa mi se ovaj tuš najviše zbog toga jer je jednostavan za korištenje a i cijena mu je odlična.


Koristite li tuševe za oči? Koji su vaši najdraži? Volite li više koristiti crne tuševe ili tuševe u jarkim bojama?


Veki

Broj komentara: 5:

  1. Imam i ja ovakav, samo u plavoj boji i PREKRASAN je, savrsena boja, samo nije mi trajan, lako se obrise jer mi suze oci pa ja to razmrljam :/

    OdgovoriIzbriši
  2. Svidja mi se kako izgleda ali ne mogu da ocenim koliko je tanka cetkica :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Super je kad cijena i osobine proizvoda odgovaraju ;) Ja ne koristim tuš jer sam jako davno otkrila da mi izaziva alergiju :( ali zato ga volim vidjeti na drugima jer sa njima oči izgledaju prelijepo ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni je najdraži Eveline, probala i odma se zaljubila :D Ovaj mi se ne čini skroz crn, možda je do slike, ali volim kad je baš jako crn.
    Taggala sam te u zadnjem postu pa ako želiš svrati na blog :)

    OdgovoriIzbriši

http://niki-veki.blogspot.com

Follow my blog with Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...