srijeda, 18. prosinca 2013.

AVON Ideal Flawless invisible coverage



Nedavno sam kupila Avon Ideal Flawless podlogu u nijansi Nude i danas ću Vam pisat o njoj.

Cijena: ja sam ju platila 80,00 kn

Količina: 30 ml



Proizvod dolazi u kartonskoj crnoj kutijici kao i većina Avonovih proizvoda. Ambalaža je staklena sa crnim plastičnim čepom i crnom tubicom, jako jednostavno ali meni i jako lijepo. Proizvod sadrži SPF 15 . :)




Tekstura proizvoda je pomalo gusta. Jako lijepo se nanosi i lijepo se upija u kožu ostavljajući semi-mat finiš. Ja ga najčešće nanosim RT kistom ili prstima. Izvana proizvod izgleda kao da je sa malo shimmera ali na koži se ne vidi.


Sviđa mi se što je doista jako lagan na koži i nemam osjećaj da ga imam na licu. Prekrivanje je srednje ali se može nadograditi ukoliko želite jače prekrivanje. Za moje lice dovoljna je jedna pumpica (mislim da ću ga jedva potrošiti). Na slikama možete vidjeti prekrivanje (2. slika jedan sloj, 3. slika 2 sloja; slikano na suncu).


Meni se ovaj puder jako sviđa, mislim da bi se svidio svima s normalnom ili masnom kožom, dok kod suhe kože bi naglasio jako suhe dijelove lica. Jedina mana je postojanost ukoliko (6 sati izdrži na meni nakon toga je potrebno malo popraviti) i naravno biranje nijansi preko kataloga (ako uzimate prvi put i nemate testere).

 

Avonove proizvode možete pronaći na njihov stranici u online katalogu.

Koji su Vaši najdraži tekući puderi? Koristite li ih svakodnevno?
Veki :)

Broj komentara: 7:

  1. Sviđa mi se iako sam vjerna Revlonu :D

    OdgovoriIzbriši
  2. I ja ga imam...ali sam razočarana...jednostavno sklizne kroz 2 sata s lica...avonova antistres podloga mi je bila puno bolja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Steta da ti ne pase, nisam probala antistres podlogu ali sad bi si mogla naruciti tester. :)

      Izbriši
  3. Avon Calming effects je puder koji koristim 7 godina i mislim da nema potrebe da kažem da sam zadovoljna :) Ovaj nisam probala ali mogla bih naručiti tester da provjerim kakav je :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ovaj nisam probala ,koristim ih skoro svaki dan u maloj količini + kameni a trenutno je na snazi Maybelline Affinitone tečni puder :)

    OdgovoriIzbriši

http://niki-veki.blogspot.com

Follow my blog with Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...