nedjelja, 1. prosinca 2013.

New in :)

Hello! :)

Evo mene s jednim new in postom. :) Nemojte reći mojoj mami koliko sve košta jer će me ubiti :)


U Flormaru je bilo 30% popusta na sve lakove, a 50% popusta na ostatak asortimana.  Prvi dan kad sam išla bila je velika gužva pa sam se samo okrenula i otišla, al drugi dan sam imala više sreće pa sam na brzinu ugrabila par sitnica dok se nije napunilo ljudi :) Ali nažalost treći put kad sam išla došlo je do svađe s njihovom zaposlenicom tako da Flormar više nemam namjeru posjećivati.


U Mulleru sam uzela blazinice, aceton, maske i kremu za ruke koje uvijek kupujem kod njih pa sam još ubacila i kremu za lice, manje pakiranje Guhl šampona (da vidim dal mi  odgovara), Rimmel  ultra shine top coat i meni dragu Catrice olovku za obve.


U DM-u sam uzela regenerator (divno miriši i meni je super), gel za tuširanje, piling za tijelo i maslac za stopala.



Prijateljica je bila u Parizu pa sam dobila poklon :) Nisam do sad ništa od L´occitane-a probala pa evo prilike. :)



Ovu knjigicu i trepavice na osvojila na ItGirl. KLIK NA LINK i pogledajte kako svaki mjesec možete neke druge super proizvode osvojiti. :)

I dok sam ovaj post pripremala poštar je došao s nekoliko paketića pa sam išla i to slikati da vidite :)


Rimmel Stay matte puder sam naručila s Assosa jer su imali nekakav popust, Afrodita kremu sam kupila u Bipi jer su imali popust na kreme za lice, John Frieda (ovaj plavi za volumen) sam naručila za mamu jer ta žena uvijek želi volumena u kosi :) .
Morala sam naručiti i stavni Ben Nye banana puder koji je trebao biti poklon od dečka za Božić ali naći ćemo nešto drugo da kupi :) . Batiste šampone za suho pranje obožavam i ovaj za volumen sam dobila na igri na Ogledalu, a original sam kupila u Bipi. Došla je i dugo očekivana NoTangle četka za kosu pa sam s njom u košaricu ubacila i ovaj češalj za tapiranje. I naručila sam testere John Frieda linije za smeđu kosu pa da vidim kakvi su. :)



Kako vam se sviđaju moji noviteti?  Jeste li koristili koji od proizvoda? Što ste vi zadnje vrijeme kupovali?

Niki

24 komentara:

  1. No Tangle četka je ljubav mog života! Ne znam kako sam pre nje živela, mogu slobodno reći da mije poboljšala kvalitet života :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja iskreno za sad nisam impresionirana koliko sam mislila da cu biti :) nadam se da ce se to promijeniti :)

      Izbriši
    2. Možda onda nisi imala dovoljno problema sa umršenom kosom :D Ja te muke mučim oduvek, oduvek imam dugu, dugu, gustu kosu koja se lako mrsi i imam probleme pri češljanju. Mene je ova četka oborila s nogu :)

      Izbriši
    3. ma nije jako umrsena ali tesko ju je rascesljati prije feniranja :D

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. :D pa prijateljici je slucajno ispalo sjenilo i napuknuo je dio plastike i onda se prodavacica pocela derati na nas da sta ce ona s tim i da mi to moramo kupiti i slicno i na kraju posto je bio popust frendica je kupila jer se nije htjela natezati (ja osobno nebi kupila al eto) i onda su jos jako bili ljubazni preko fb pa su smislili nekoliko stvari da se ograde od svega (izmedu ostalog da zasto je ona uopce dirala proizvod - hahaha).
      uglavnom, vise ni lipe ne ostavljam kod njih koliko god mi se proizvodi svidaju.

      Izbriši
  3. gdje je to 50% na flormar? ne znam uopće gdje se prodaje otkad ga nema u kozmu..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. imas njihove poslovnice u zg, ri i splitu (to je sigurno) a najbolje ti je na fb provjeriti ako imaju jos koju :)

      Izbriši
  4. Balein peeling sam imalani odličan je :) a neki dan sam kupilani taj Balein regenerator i to na osnovu mirisa :) kakav ce se pokazati...vidjet cemo ;) I ta no tangle cetka je moja velika ljubav...savrsena mi je a nadam sr da ce se i tebi pokazati takvom :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nadam se da ce ti se regenerator sviditi :) i piling sam probala i nije lose :)

      Izbriši
  5. Flormar ima finih nijasni olovaka ali nažalost, jako su suhe pa ih ne mogu samostalno nanositi ali prije ruža svakako :) Lijepi noviteti :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Krasni noviteti! Osim što si se istrošila, vidim da si bila i sretne ruke. :) Ova L'Occitane krema za ruke je odlična.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. a moralo se malo sad pred blagdane :) da, da, i nakon sto sam to osvojila isla sam uplatiti onaj eurojackpot haha :) a kremicu jos nisam otvorila al ni ne sumnjam u nju :)

      Izbriši
  7. Odgovori
    1. hvala! :) koristim ga tek par dana ali cini mi se da ce mi se svidjeti :D

      Izbriši
  8. Bome si se dobro opremila novitetima :D Ja obozavam ben nye!

    OdgovoriIzbriši
  9. Wow...sve je super,posebno balea things a ta afrodita krema je raj za kožu,a tek miris i onaj osjećaj mekoće i hidratacije...stvarno pun pogodak :) mada je sve cool ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kremu koristim svega par dana ali mi se za sad jako svida. :)

      Izbriši

http://niki-veki.blogspot.com

Follow my blog with Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...