srijeda, 23. listopada 2013.

Proizvodi koje sam potrošila do kraja #1

Hello! :)

Evo da vam pokažem proizvode koje sam potrošila do kraja u nazad zadnjih 10-tak dana. :)


Garnier losion - o ovom losionu sam pisala u postu u kojem sam pisala o svim mazalicama za tijelo koje trenutno korisim (Link). Potrošila sam ga do kraja i sljedeće ljeto kupujem opet :)

Balea vazelin - ovaj proizvod moja stopala jako vole :) Lijepo ih sredim i natrackam s vazelinom i stavim čarapice i za par sati kao da imam nova stopala :)

Atrix krema za ruke - ovaj proizvod mi doma koristimo otkad ja znam za sebe :) Uvijek jedno pakiranje imamo doma i jedno je kod bake i djede i meni je to jedna od najdrazih krema za ruke :)

Batiste šampon za suho pranje kose - ovo je neznam koje pakiranje batiste šampona. :) Meni osobno najbolji šamponi za suho pranje kose i uvijek imam barem jedan doma :)

Aveo aceton - ovo je definitivno najbolji aceton na svijetu i točka :) Ako do sad niste probali, kupite i probajte, sigurna sam da će vam se svidjeti :) A cijena mu je odlična, oko 4 kn :)

Garnier Pure activ krema - ovo je moje prvo pakiranje, a novo sam već kupila :) Uskoro će biti recenzija.

Taft instant volume powder - prvi proizvod ovog tipa koji sam probala. Meni osobno nije baš vau pa planiram probati i od got2be verziju :)

Bourjois healthy mix korektor - ovo je drugo potrošeno pakiranje i novo je kupljeno :) Recenziju možete naći na linku.

I za kraj, Blistex classic lip protector. To mi je preporučila moja Kate (pozdrav Kate :) ) i super je i planiram kupiti novi čim odem do Mullera :)




Koje proizvode ste vi potrošili zadnje vrijeme do kraja? Jeste li probali koji od ovih moji proizvoda? Imate li koji proizvod koji jako volite a mi ga moramo probati? :)

Niki

Broj komentara: 12:

  1. Ova Garnierova kremica mi je odlična, ali je valjda i jedini Garnierov proizvod za lice koji mi ne izaziva užasne potkožne prišteve. :( Volim i ovaj aceton.. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Mene je sram reći da nemam skoro ništa potrošeno do kraja.. stalno nešto novo kupujem pa staro bacam ili poklanjam.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahah. tako je bilo i kod mene ali eto odlucila sam da moram nesto poceti trositi do kraja prije nego nove stvari kupujem :)

      Izbriši
  3. ...i ja sam koristila vazelin za stopala dok nisam probala onu Barfuss masku za stopala iz Mullera o kojoj je pisala Nives i ona mi je puuuno bolja...Bourjois healthy mix korektor sam imala ali mi nažalost nije pasao ni po boji, ni po teksturi :/ Blistex svi hvala, morat ću ga probati!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. blistex moras probati a ja cu onda nabavit tu masku za stopala iz mullera :)

      Izbriši
  4. I kod mene se Atrix krema i Balea vaselin nalaze uvijek pri ruci i odlični su za suhe dijelove kože posebno ruke i stopala...Ja koristim već duze vrijeme Neutrogena losione i odlični su za hidrataciju i oporavak kože nakon ljeta,brzo se upijaju i ne ostavljaju suvišnu masnoću na koži...Od ostalih proizvoda tu su šampon i regenerator iz Keune ,Nivea styling linija za kosu,i proizvodi za čišćenje i njegu lica iz Kozmetike Afrodita i sve navedeno moram da obnovim čim prije ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. najgore je kad kupis sve u isto vrijeme pa onda sve u isto vrijeme nestane :) neutrogenine losione jos nisam probala ali trebala bih :) isto tako je i sa keune proizvodima za kosu. a nivea mi za kosu nista nije odgovarala :(

      Izbriši
  5. Bila si baš vrijedna! :D
    Bourjois korektor me razočarao ali Aveo aceton obozavam!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jesam, jesam :) vec se i druga tura pomalo skuplja :)
      bas mi zao da ti bourjois korektor nije bio dobar :( a aveo je super :)

      Izbriši
  6. Dobro da si me sjetila... moram Batiste šampon kupit :D

    Dakle svi hvale taj aceton a ja ga nemam. Zašto? :D
    Moram i to kupit.
    Zbog tebe samo trošim NIKIIIII

    <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. moras imati ovaj aceton! pravac u ztc po njega! :)
      hahaha, kao da veki slusam - "kad sam s tobom samo trosim" :D

      Izbriši

http://niki-veki.blogspot.com

Follow my blog with Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...